24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Garanti Bankası ATM'lerinde 'kartsız' işlem başladı

Garanti Bankası’nın ATM’lerinden kartsız işlem yapılmaya başlandı. Yeni serviste isteyen herkes, kendisinin ya da bir başkasının kredi kartı borcunu, banka kartı kullanmaksızın ATM’lerden ödeyebiliyor.

Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, yeni servisten yararlanmak isteyenler, Garanti’nin ATM’lerindeki "Kartsız İşlem" menüsünü seçerek, borcu ödenecek kredi kartının numarasını ya da borç sahibinin müşteri numarasını girerek işlem yapabiliyor. Garanti, ATM’lere doğrudan para yatırılarak ya da zarfla yapılan ödemeleri aynı gün içinde işleme koyuyor. Açıklamada, hizmete girdiği kısa süre içerisinde ATM’lerdeki işlem sayısının yüzde 5 artıran "Kartsız İşlem" servisinde yakın gelecekte bir başkasının hesabına havale ya da EFT yapmanın da mümkün olacağı belirtildi.

Öte yandan, Garanti’nin yeni servisi "Kartsız İşlem", Turkish Bank’ın düzenlediği Ahmed Dallı Bankacılık Yarışması’nda birinci oldu. Bireysel bankacılıkta yeni teknikler kullanarak geliştirilen yaratıcı uygulamaların değerlendirildiği yarışmanın ödülünü, Garanti Bankası ŞubeSiz Bankacılık Birim Müdürü Burak Ali Göçer aldı.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2003 Salı 13:25:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömür özdemir IP: 88.245.82.xxx Tarih : 10.11.2009 11:41:08

yaa buu güzelde şimdi tek kişil olsa BİŞİ OLMAZ DI AMA İKİ KİŞİLİK OLMADI ŞİMDİ TEK GENEDE İYYY