19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Garip ama gerçek: Bu Çinliler çıldırmış olmalı

Çin'de boyun ağrısı için günde 6 çiğ kurbağa yiyen bir hasta ölümle burun buruna geldi. Çinli bir işadamı, 10 yılda 8 Milyon sinek öldürdü. Çinli bir adam, eşinin, çirkinliğini gizlemek için estetik ameliyat olduğunu öğrenince, karısını hem boşadı hem de 55 Bin Sterlinlik dava açtı.

GÜNDE 6 ÇİĞ KURBAĞA YİYEN ADAM HASTA OLDU

Çin'de, alternatif tıp uzmanlarından birinin, boyun ağrısı için günde 6 çiğ kurbağa yenmesi tavsiyesi, bir hastayı ölümle burun buruna getirdi.
Adının Chen olduğu belirtilen hastanın boyun ağrısı çektiği ve bunun üzerine Hunan Eyaleti'ndeki alternatif tıp uzmanına başvurduğu belirtildi.
Cahil uzmanın, günde 6 adet çiğ kurbağa yemesini önermesi üzerine 130 tane çiğ kurbağa tüketen Chen, sonunda baş ve mide ağrısından hastalanarak yatağa düştü.
Chen'in vücuduna, kurbağalardan bulaşan bol miktarda parazitin yerleştiği anlaşıldı.

ÇİNLİ İŞADAMININ SİNEK DÜŞMANLIĞI

Sinek düşmanı Çinli bir işadamı, 10 yılda 8 Milyon sinek öldürdü.
Hu Xilin adındaki Çinli, mücadeleye müşterisiyle iş yemeği esnasında çorbaya düşen bir sineğin, kendisini 13 Bin Sterlin kayba uğratması sonucu başladığını söyledi.
Doğu Çin'in Zhejiang şehrinden olan Hu, yaşadığı bu üzücü olaydan sonra kendi kendine sineklere karşı tuzak ve çeşitli yöntemlerle savaş açmış.
Hu, 20 Bin Sterlin harcayarak tuttuğu bir ekiple tüm sinekleri öldürmeye karar verdiğini söyledi.
İş adamı, 10 yıl önceki işini bozan sineklerin ölüsünün ağırlığının 40 kilograma ulaştığını, uzmanlaştığı için artık 25 ayrı sinek türünü tespit edebildiğini belirtiyor.

KARISINI, GEÇMİŞTE ÇİRKİN OLDUĞU İÇİN BOŞADI

Çinli bir adam, eşinin, çirkinliğini gizlemek için estetik ameliyat olduğunu öğrenince, karısını hem boşadı hem de 55 Bin Sterlinlik dava açtı.
Jian Feng (38), karısı çirkin bir kız çocuğu dünyaya getirince, eşinin geçmişini araştırmaya başladı. Feng'in eşi, Güney Kore'de 70 Bin Sterline estetik ameliyat geçirdiğini itiraf ederek, eski halini betimleyen resmini kocasına göstermek zorunda kaldı.
Kendisini aldattığı için karısına dava açan Feng, 2 yıllık evliliği sonlandırdı.

PEKİN - İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2004 Çarşamba 10:59:05
Güncelleme :27 Mayıs 2004 Perşembe 02:54:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?