24
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Gaziantep faciadan döndü

GAZİANTEP'TE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Gaziantep'te kazı çalışmaları sırasında patlayan borudan metrelerce yükseğe püsküren doğalgaz çevrede korkulu dakikalar yaşanmasına sebep olurken, ekiplerin çalışması sonucunda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan gaz kapatıldı.

Nail Bilen Caddesi ile Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta gece 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, elektrik tesisatının yer altına alınması çalışmaları sırasında iş makinesi doğalgaz boru hattını patlattı. Borunun patlaması üzerine gaz metrelerce yükseğe püskürdü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine kimseyi yaklaştırmayan polis tüm ana cadde ve sokakları trafiğe kapatırken, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de olası bir patlamaya karşı hazır bulundu. Olay yerine gelen Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz da yetkililerden bilgi aldı.

Bu arada görevliler gazı kapatmak için büyük çaba sarfetti. Yaklaşık 15 dakika metrelerce havaya püsküren gaz görevlilerin çalışması sonucu kapatılırken, olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Şirket yetkilisi bir kişi de, çekim yapan basın mensuplarına tehlikenin geçtiğini söyleyerek, daha sonra olayla ilgili geniş açıklama yapacaklarını belirtti.

GAZİANTEP'TE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 09:14:03
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 09:25:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?