19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Gaziantep'te Medeniyetler Kraliçesi

Dünya güzelleri Gaziantep'te

Dünya Medeniyetler Kraliçesi (Miss Civilization Of The World) güzellik yarışması için 20 ülkeden 20 genç kız Gaziantep'e geldi.

Gaziantep Royal Otel'de 7 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirilecek Dünya Medeniyetler Kraliçesi yarışması için birbirinden güzel kızlar Gaziantep'e geldi. Sanatçı Ozan Orhon'un sunuculuğunu yapacağı yarışma öncesi Royal Otel bir araya gelen yarışmacılara Gaziantep'in meşhur tatlısı baklava ikram edildi. Güzellere baklavayı Ozan Orhon kendi elleriyle yedirirken, yarışmacılar baklavayı çok beğendiklerini söyledi.

Yarışmanın sunuculuğunu yapacak olan ünlü sanatçı Ozan Orhon, Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması'nın Güneydoğu için çok büyük önem taşıdığını söyledi. Orhon, "Yarışmanın sunuculuğunu ben yapacağım. Güneydoğu'da ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştiriliyor. Bu yarışma Güneydoğu'nun ve Gaziantep'in tanıtımı için çok büyük önem taşıyor" dedi.

Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan 23 yaşındaki Eda Erkut da, yarışmaya çok sayıda ülkeden, birbirinden güzel kızlarının katıldığını belirtti. Erkut, ''Yarışmaya İstanbul'dan katılıyorum. Trakya ve Anadolu olmak üzere 2 üniversite bitirdim. Müjdat Gezen'den oyunculuk dersleri aldım. Şuan da Gazianteplilerin gözdesi durumundayım, burada bana çok büyük bir ilgi var. Gaziantep'i çok bir şehir, umuyorum ki, yarışmanın birincisi olurum'' diye konuştu.



 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 19:30:18
Güncelleme :2 Mart 2009 Pazartesi 19:37:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?