20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

'Gazoz'a hırsız engeli!

Ünlü sinema sanatçısı Nuri Alço'nun çekimine hazırlandığı "Bay Gazoz" isimli film için kullanılacak 2 dijital kamera ve teknik ekipman çalındı.

Şişli Bomanti'de bulunan Marg Film Stüdyoları önceki akşam kimligi belirsiz kişi ya da kişilerce soyuldu.

Soygunun, filmin çekileceği güne gelmesine bir anlam veremedğini söyleyen südütyo sahibi ve yapımcı Rahim Gülcüoğlu, "Sabah geldiğimizde kapı kilidi kırılarak içeri girilmiş.

Hırsız ya da hırsızlar içeride çok önemli cihazlar olmasına rağmen filmin çekileceği en önemli 2 dijital kemara, teknik ekipman ve optikleri alıp gitmişler.

Bu soygunu Nuri Alço'nun rakipleri de, bizim rakiplerimiz de yapmış olabilir. Polis gerekli işlemleri yaptı. Beklemedeyiz. Bay Gazoz çekilmeden ilk darbeyi aldı.

Nuri Bey'le de konuştum. 'Şartlar ne olursa olsun bu filmi çekeceğiz' dedi. Belki süreci biraz uzattı ama yolumuzdan bizi kimse döndüremeyecek" dedi.

Yaşanan soygunla birlikte şok olduklarını belirten senarist Kasım Uçkan ise "Hırsızdan ricam aldığı cihazları getirip kapının önüne koysun. Çok uzun zamandan beri bu film için çalışıyorduk.

Hırsızlık olayını, bu işi iyi bilen birinin yaptığı kesin. Bay Gazoz'un devamına Bay Hırsız bölümünü de ekleyeceğim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 12:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?