26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Gecelikle haber sunacak

Geceliğiyle haber sunacak!

Nurseli İdiz, belki de dünyada ilk kez yapılacak olan bir formatla ekranlara dönüyor

Oyuncu Nurseli İdiz farklı bir Haber formatıyla televizyonda, yani Kanal t ekranlarında 1 Temmuzda izleyicilerine merhaba diyecek.

Projesi Seyhan Soylu'ya ait olan Yapımcılığını Selma Pamuk'un üstlendiği Gecelik Haberler' de, Nurseli İdiz Haber Stüdyosunun önüne kurulmuş bir yatak odası dekorunda, gündemin en çarpıcı haberleri ile televizyonda yani Kanal t'de ekrana gelecek.


Nurseli İdiz geçmişindeki tiyatral başarısını şimdi de haberlere taşıyor.

İzleyicilere günün ve gecenin sıcak haberlerini masa başında değil, hayallerinizle baş başa kaldığınız sırada, yatağından gündemin öne çıkan haberlerini iletirken , Siyasi ve Popüler dünyadaki konuklarıyla Haberin yatağında 'Gecelikleriyle' ağırlayarak gündemi tartışacak.

Stüdyoda Nurseli İdiz'in çekimlerini yapan Kameramanından Yönetmenine , kurgucusundan yapımcısına kadar yapım ve yönetiminde görevli olan Kanal televizyon ekibi de birbirinden renkli Pijama ve Geceliklerini giyerek Habere renk katacaklar.
 

Kanaldhaber.com.tr
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 10:17:52
Güncelleme :5 Haziran 2009 Cuma 10:46:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MK IP: 87.123.154.xxx Tarih : 5.06.2009 17:28:38

NE BİCIM INSAN BU KADIN HIC UTANMASI DA YOK RTÜK HAYAT TA BÖYLE SEYI KABUL ETMEZ INSANDA BIRAZ UTANMA OLUR: KANAL T ISE RAYTING ALMAK ICIN NE YAPACAGINI SASIRDI SANIRIM: BU KADINI ZATEN GÜNAHIM KADAR SEVMEM ALLAH AKIL FIKIR VERSIN: