19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Gelin pişman oldu, boşanıyorlar!

Manken Özge Ulusoy’un Çeşme’de kıyılan nikâhın ardından terk ettiği bir günlük yapımcı eşi Ferruh Taşdemir, Kanaltürk’teki ‘2. Sayfa’ programında 24 saat süren evliliklerini anlattı.

Özge Ulusoy ve annesi Armağan Ulusoy’un da telefonla bağlandığı programda taraflar çarpıcı itiraflarda bulundu.

Ferruh Taşdemir, “Özge ile tanıştığımızda peşinde iki kişi vardı. Eski sevgilisi İlker İnanoğlu ‘Geri dön’ diye yalvarıyordu. Kenan Doğulu telefon açıp mesaj göndererek kur yapıyordu. Özge ‘Kenan’ın yaşam tarzı bana hiç uygun değil. İlker’i de kafamda çoktan bitirdim’ diyordu. Karşılıklı dertleşirken bir baktık âşık olmuşuz” diye konuştu.

Taşdemir ‘2. Sayfa’daki itiraflarına şöyle devam etti: “Evlendiğimiz gece kâbustu. Özge’nin annesi Armağan Hanım kızını gelinlikler içinde görünce ‘Kefenin sana yakışmış kızım’ dedi. Özge ilk sinir krizini o an geçirdi. Sonra babası Haydar Bey geldi. Kızına ‘Seni diri diri toprağa gömerim. Çabuk ayrılacaksın’ diye bağırdı. Özge’yi ‘deli raporu almak için’ hastaneye götürdü. Çünkü akli dengesi yerinde çıkmazsa nikâh düşecekti. Haydar Bey üzerimize yürüyüp ‘İkinizi de öldüreceğim, yaşatmam sizi. Sen bittin Özge’ diye bağırdı. Sonra da Özge’yi hastanenin bahçesinde dövdü. Özge bayıldı. Haydar Ulusoy daha sonra nikâh dairesini basıp ‘Kızıma ilaç içirip nikâhı kıydınız’ diye kavga çıkarttı. Özge ile yalnızca 3 gün aşk yaşayabildik. Ama nikâh gecesi birlikte olamadık. Aile izin vermedi. Bir damat için bundan daha acı ne olabilir?”

ULUSOY: ÖZÜR DİLERİM
Ferruh Taşdemir “Her şey bir reklam mı? Yani siz ve Özge Ulusoy gündeme gelip daha çok para kazanmak için böyle bir olayı tezgahlamış olabilir misiniz?” sorusuna da şu tepkiyi verdi: “Ailemin üzerine yemin ederimki Özge’ye âşık oldum. Ona ısmarladığım 35 bin TL’lik yüzüğü yanımda taşıyorum. Yüzüğe bakıp bakıp ağlıyorum. Boşanmayı da düşünmüyorum” dedi. Telefona bağlanan Özge Ulusoy “Bu evliliği yaptığım için başta Ferruh olmak üzere herkesten özür diliyorum. Pişmanım, kötüyüm, sürekli ağlıyorum. Lütfen Ferruh boşanalım, uzatmayalım” şeklinde konuştu. Özge’nin annesi Armağan Ulusoy ise “Kızıma o gün bir şey olmuştu. Gözleri tuhaf bakıyordu. Özge’nin ‘Bu evlilikten dönemem anne’ demesini hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. Kızımı az daha kaybedecektim” dedi.

...
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 16:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?