19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Genç kaleci öldürüldü

Konya'da Gıda Toptancılar Çarşısı'nda alacak verecek tartışması yüzünden çıkan silahlı çatışma Süper Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Konya Şekerspor'un kalecesi 24 yaşındaki Gürsel Yaprakçı öldü, yanındaki arkadaşı 27 yaşındaki Ahmet Marancı ile birlikte 3 kişi yaralandı.

Olay, saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Ferit Paşa Mahallesi Gıda Toptancılar Çarşısı Göker Sokaktaki Çakar Toptan Gıda adlı işyerinde meydana geldi. Konya Şekerspor Kalecisi Gürsel Yaprakçı ile arkadaşı Ahmet Marancı, iddiaya göre aralarında alacak verecek konusu olan 60 yaşındaki Sadık Çakar, oğulları Selahattin Çakar ve Cannur Çakar'ın işyerine gitti. Burada iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı çatışmada Gürsel Yaprakçı olay yerinde arkadaşı Ahmet Marancı, kaldırıldığı Konya Numune Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Sadık Çakar ve oğlu Selahattin Çakar Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer oğlu Cannur Çakar da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

12 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU

Olayda hayatını kaybeden genç kaleci 12 gün önce baba olmuştu. Yaprakçı yeni doğan oğlunu ilk kez kucağına alırken ailesiyle bu pozu vermişti. Balıkesirspor'a transfer olan genç kaleci Türkiyi Kupasında 5, TFF 2'nci ve 3'üncü liginde toplam 84 maçta forma giymişti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2011 Çarşamba 09:59:59
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 10:35:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 1.06.2011 11:52:47

alacak verecek vermedi olmadi vur patlasin cal oynasin Avrupadan bi alacak verecek hikayesi  kiraci ev kirasin bir senee yakin ev sahibine ödememis ev sahibi mahkemeye vermis mektup bildiri kiraci hic ilgilenmemis icraci bir gün kapiya gelmis 10 dakikada disari demis  esyalar güzel güzel istiflenmis kartonlanmis hicra deposuna götürülmüs  3 ay icinde al esyalarini almayacaksan unut tv. buz dolabi degerli degil el koyamiyor bir iki ay ev buluyor (bu kisiler ev zor bulur ama genede bir yolu vardir) esyalarini almaya gidiyor farz edelim450,00 eur para ve 1000,00 esyalini aldiktan sonra almak sartiyla veriyor  neden bu para esyalar depodan oradaki calisanlarla disari cikariliyor bir cöp birakmadan disardaki esyalarini alirsa bu parayi aliyor almaz cöp birakirsa nah aliyor  fakat bu esyalar gelmesi gitmesi vs. hicraya 3000,00 eur patliyor  hicra kurumu ev sahibinden bu masrafi aliyor ev sahibi eski kiracisindan bu parayi alma hakki doguyor  istiyor veya karari gösteriyor kiracin mali yok mülkü yok (Canimimi alacaksin der Meshur lafimiz ve bunu biz uygulariz) ama burda islem devameder bu kisi devlete gider devletin sahsi iflas kasasi vardir sahsen iflas ettim der ve devletin makamlari avukati dosaysini acar 6 sene bir devri dosyasi devam eder bir degisme para kazanma olmassa dosyasi kapanir iste hukuk hükümet bu bizde dosya degil cok kisinin ailesi kapanir  veya yasam sonu bulur neden ya sistemde bir yamukluk var ya uygulamasa bir dandiklik var Burada ev sahibi akli hak olarak yeni kiraci buluyor masraflarini ondan cikariyor kira borcunu ödemiyen ders aliyor bir daha aynihataya düsmemeye calisiyor heriki tarafta yasaina devam ediyor birde bize bakin hem yasalarimiza hem olaydaki kahramanlarimiza