20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Genç kimyager dehşeti yaşadı

Yardım bahanesiyle evine gittiği kimyager Ayşe T.’yi taciz eden market çalışanı, direnen genç kadını hastanelik etti. Genç kadın olaydan tam 23 saat sonra evinde kanlar içinde bulundu

İSTANBUL Fulya’dan tek başına yaşayan 32 yaşındaki kimyager Ayşe T., 15 Haziran çarşamba günü akşam saatlerinde alışveriş için evinin 150 metre uzağında bulunan markete gitti. Alışverişini yapan Ayşe T., saat 18.00 sıralarında markette servis elemanı olarak çalışan Nurettin Yıldız’la (20) birlikte marketten ayrıldı.

Poşetleri taşıyan Yıldız, Ayşe T. ile birlikte evine kadar yürüdü. Çantasından anahtarını çıkaranTufan kapıyı açtığı sırada hemen arkasında bulunan Yıldız, arkasından vurarak saldırdı. İçeri kaçan genç kimyager, saldırgana uzun süre direndi ve ikili arasında bir süre mücadele yaşandı. Yıldız, darp ettiği genç kızı evin banyosunda bıraktıktan sonra 475 TL alıp evden ayrıldı. Kanlar içindeki kıyafetiyle çalıştığı markete dönen Yıldız, arkadaşlarının “Ne oldu?” sorusuna “Tinercilerle kavga ettim” dedikten sonra işten ayrıldı. Yıldız, olayın ardından kayıplara karıştı. İstanbul Tıp Merkezi’nde çalışan Ayşe T., korkunç olaydan bir gün sonra işyerine gitmeyince arkadaşları önce ailesine haber verdi.

 

Kameraya yakalandı

Genç kıza ulaşamayan ailesinin durumu polise bildirmesi üzerine Ayşe T.’nin evine giden polis, kapıyı çilingirle açtırdı. Genç kız, olaydan 23 saat sonra evin banyosunda sırt üstü yatarken kanlar içinde bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri üzerinde iç çamaşırı ve tişört bulunan genç kızın yaşadığını belirlenince önce Şişli Etfal ardından İ.Ü. ÇapaTıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesi’ne sevk edildi. Tufan’ın beyninde ödem oluştuğu, bilincinin kapalı olduğu, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Evdeki dolu poşetlerden bir marketten alışveriş yapıldığını tespit eden polis, marketin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlarda kimyager Ayşe T.’nin elindeki poşetleri bir market çalışanına verdiğini tespit etti. Adı belirlenen zanlının 2 gündür işe gelmediği ortaya çıktı. Polis, güvenlik kameralarından zanlı Yıldırım’ın marketten ayrıldıktan 13 dakika sonra markete geri döndüğünü, pantolonunda kan izlerinin olduğunu ve birkaç dakika sonra montunu alarak telaşla marketten kaçtığını tespit etti.

‘Taciz değil gasp’

Bu bilgilerden yola çıkan polis, Nurettin Yıldız’ın (21) Batman’da olduğunu belirledi ve kısa sürede yakalayıp İstanbul’a getirdi. Yıldız, olayı gasp amacıyla gerçekleştirdiğini belirterek “Olay günü alışveriş yapan bir bayan, mağaza müdüründen poşetlerini taşıyacak birini istedi. Müdürüm bana yardım et deyince onun poşetlerini alarak peşinden gittim. Bu sırada elbisesi açıktı ondan etkilendim. Eve vardığımızda poşetleri kaldırıp indirirken vücudunun çeşitli yerlerini gördüm. Etkilendim, kıyafetlerinden tahrik olmuştum ama taciz etmedim. Kapıda ilk önce bir yumruk attım. Ona yumruk vurunca balkona doğru koştu. Onu yakalayıp duvara vurdum. Bu sırada banyoya kaçmaya çalıştı. Arkasından birkaç tekme daha attım. Banyoya girince bayıldı. Yere düşünce 4-5 kez daha tekmeyle vurduğumu hatırlıyorum. Daha sonra evde bulunan 475 lira parayı alarak oradan kaçtım. Kadına karşı cinsel bir saldırım olmadı. Daha sonra markete döndüm. 20 TL’lik yevmiyemi istedim ancak vermediler. Arkadaşlarım üzerimdeki kan lekelerini sorunca tinercilerle kavga ettiğimi söyleyip kaçtım. İki arkadaşımı aradım, onlarla Aksaray’da buluştuk. Onlara ve kendime ayakkabı aldıktan sonra Batman’a gittim, polis tarafından yakalandım” dediği öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2011 Pazar 10:33:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 19.06.2011 11:30:18

olacak gibi degil her ne olursa olsun fakir anam babam aklima geldi 70 li yillarda okula giderken paranin para oldugu zamanda günlük harcliksiz birakmazlardi  bende o verdikleri harcliklari dümdüz yapar bazen biriktirirdim (düzlememin sebebi bizde paralar hoyrat kullanilirdi kiris büküstü bunada cok kizardim)ara sira anam babama bana harclik vermedi kizardi hep bu lafi söylerdi cocugu parasiz birakma kötü yola düsünceye aklini celdirma  anlatmamin sebebi markette  calisan bu kisi 8 saate degil allah  bilir 13 -14 saat calistiriliyor sigortasi vergisi ödenmiyor günde 20 lira yevmiye ile aldigidir ve bunuda alamayisidir eh simdi ana baba yerine is yasalari  secim meydanlarinda tellal gibi cagiran bagiranlar nerde  is yeri eger is yasalarina uymadan calistiriyorsa calisma bakanligi veya mercileri bir adim atmali ama daha hükümet kurulmadi sonra izin zamani üzümün salkimi bilmem neyin talkimi bahane ararsak cok  her seye ragmen bu isi yapandada ne akil varmis ne para varmis nede arkasinda güvenecegi sosyal hükümet varmis ama bu kizcagizimizinda ne sucu varmis ama bizde olan ondada bir hastalik varmis gibime geliyor eski filimler aklima geliyor zenginler alis veris yaparken yaninda küfeyle biri dolasir benim kafamda bu ise hep karisir sanki istanbulun bazi yerlerinde bu sirtla tasimalar hala var  ben bunu  yanliz veya bir turist gördügünde hep yerin dibine giresim hükümete kizasim gelirdi   ( avrupadada evlere yardim eden alis veris yerleri vardir oran azdir özürlü yaslilar aranan ilk sartir) bizdede sart mart yok tasima degil tasitma hastaligi var örnekler ortada cok biraz dikkat edin lütfen görün