25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Gıda teröristlerine dikkat!

Et fiyatlarının artmasına rağmen 1 TL'ye döner ve yanında ayran hediye ediliyorsa dikkat edin!

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice “Etin kilosunun 30-35 lira olduğu bir ülkede 1 liraya döner satılıyor, yanında da bedava ayran veriliyorsa bunun çok iyi sorgulanması lazım. Ben yarım ekmek arası döneri 1 liraya satanları gıda teröristi olarak niteliyorum” dedi.

Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası’nı ziyaret eden Yenice, burada yaptığı konuşmada “Ülkemizde son dönemde yaşanan en büyük kriz, et fiyatlarındaki artış. Biz de sıkıntılıyız. Haksız rekabetle, kayıt dışı ekonomiyle karşı karşıyayız” dedi.

Yenice lokantacıların et fiyatlarındaki artıştan çok etkilendiğine işaret etti.

...
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 10:15:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan ay IP: 24.132.193.xxx Tarih : 8.10.2010 13:46:41

slm rotterdamdaki  market  et  fiyatlari  kiyma 3  euro dan  basliyor  et  ise  4.50  eurodan  basliyor  bu  fiyatlar  market  fiyatlari  mezbalardaki  fiyat  en  az  yari  yariya  fark  eder  sunu  demek  istiyorum  bu  is  canli  hayvan  getirmekle  olmaz   et  ithalatini serbest  biraksinler   bakin  turkiyedeki  fiyatlar  nasil  dusuyor  hastalik  veya  islami  sartlar  diyenlerede  biz  bunca  yil  yiyoruz  hic    hasta  olani  gormedim  bunlar  laf   salatasi  kesende  musluman ve   musluman  mezbalarda   kesiliyor  halki  korkutmayin yazik  gunah  3  kurus  fazla kazanmak  icin  insanlarin  dustugu  duruma  bakin  tr  de  markete  girdim kus basi et 28  29  tl   buda  15  euro  demek  aradaki  farka  bakin yazik  yaaa