23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Giresun Belediye Başkanı'na satırlı saldırı

Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, belediye binası çıkışında bir gencin satırlı saldırısına uğradı.

Edinilen bilgiye göre Yüksel, önce belediye çıkışında, ardından da belediye karşısında bulunan sinyalizasyon ışıklarında Ö.D. (22) isimli şahsın satırlı saldırısına uğradı. Koruması ve şoförünün saldırgana müdahalesi sonucu Yüksel, iki saldırıdan da yara almadan kurtuldu.

Başkana saldırısının ardından elindeki satırla Giresun-Trabzon Karayolu'na çıkan Ö.D., karayolu trafiğini kesti. Uzun süre yanına kimseyi yaklaştırmayan Ö.D., polislerin uğraşları sonucunda elindeki satırı bıraktı. Yolcu taşımacılığı yapan bir firma ile belediye arasında yaşanan sorundan dolayı başkan Yüksel'e saldırdığı iddia edilen Ö.D., gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel, yaptığı açıklamada, olayın bir anda gerçekleştiğini söyledi. Yüksel, tanımadığı bir gencin kendisine önce belediye binası çıkışında, ardından da belediye karşısında bulunan ışıklarda satırla saldırdığını, koruması ve şoförünün müdahalesi sonucu olayda yaralanmadığını kaydetti.
Yüksel, bugüne kadar kimseden tehdit almadığını ve düşmanının da bulunmadığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2005 Perşembe 11:02:36
Güncelleme :7 Temmuz 2005 Perşembe 16:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah KAPLAN IP: 85.98.86.xxx Tarih : 8.07.2005 10:39:07
Giresun Belediye Başkanı Sayın Hürşit YÜKSEL'e yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum. Giresun halkının oyları ile o makama layık görülmüş getirilmiş Belediye başkanı her platformda Cennet Giresun'u temsil etmektedir.Bu saldırı Giresun Belediye başkanı ile Tüm Giresun'lulara yapılan bir saygısızlıktır. Modern çağda sorunlar olacaktır.Sorunlar iki medeni ,nsan gibi konuşulara çözüm bulunabilinir.Bu çağdaş çözüm yolunu kapatarak insanların birbirilerine şiddet uygulamaları uygar insanlığı yakışmıyor. Bir Giresun'luya hiç hiç yakışmıyor. Bu saldırıyı yapan şahsın Giresun'lu olduğunu kabul etmiyorum kınıyorum.Yptığı çirkin saldırı Giresun'a hizmet etmemiş tam tersine Giresun'luluk imajini olumsuz yönden etkilemiştir.Giresun'lular yapıcı ufku engin çağdaş insanlardır.Bu çirkin saldırı asla bir Giresun'luyu temsil etmemektedir.Edemezde Giresun'lu bu tip insanlar değillerdir.Giresun'lular çalışkan mert insanlardır.Bu saldırı Giresun'luları çağdaş anlayışından dönderemez. Giresun'a hep beraber sahip çıkalım Giresun'u bir kaç zorbaların eline bırakılmamalıdır.Suçlular adalet yönünde cezalandırılmalıdır. Medeni olalım.