18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

'Go kart' ta inanılmaz ölüm!

Go kartını son sürat kullanan 15 yaşındaki İngiliz Amy Rose'un atkısı, aracın tekerleklerine takıldı.. Genç kız ise boğularak öldü.

Go Karta giden herkes bilir.. Araçları çalıştırmadan önce, görevli ya da arkadaşlarınızdan biri, Gokarta saçları takılan bir genç kızın derisinin nasıl yüzüldüğünü anlatır. Bu hikaye de güvenlik önlemlerine dikkat etmeniz için dilden dile dolaşıyor..

Ancak bu hikayenin bir benzeri Hong Kong'da gerçek oldu.. Go kartını son sürat kullanan 15 yaşındaki İngiliz Amy Rose'un atkısı, aracın tekerleklerine takıldı.. Genç kız ise boğularak öldü...

Görgü tanıklarına göre, 7 arkadaşı ile birlikte piste gelen 15 yaşındaki Amy, arkaşları ile yarışmaya başladı. Ancak aracı on-onbeş dakika sonra yoldan çıkarak istop etti. Görevliler, aracı tekrar piste sokmak için oraya gittiğinde, Amy'i cansız bir halde buldu. Genç kız kaldırıldığı hastanede 45 dakika sonra yaşamını yitirdi. Doktorlar, ölümün boğulma nedeniyle kaynaklandığını açıkladı. Görevliler, atkının aracın tekerleklerine sıkıştığını buldu.

Olayla ilgili soruşturma açıldı.

.
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 12:20:34
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 13:50:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?