30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Gökdeniz Trabzon'u kurtardı

Rus takımı Kazan'a satılan yıldız oyuncudan elde edilecek gelir Bordo-Mavili kulübün borçlarının 4'te birini karşılıyor.

Yönetim bu parayla, acil ödemeleri yapmak ve transfer peşinatlarını yatırmayı planlıyor.Mali genel kurulda toplam borcu 40 milyon dolar olarak açıklanan Trabzonspor'a, Gökdeniz'in satışı önemli bir kaynak sağlayacak.

Kulübün kasasında bulunan çeklerin tarihinin 2008 Eylül ayına ve 2009 Mart ayına ait olması nedeniyle acil ödemeleri yapmakta güçlük çeken Karadeniz ekibi buradan gelecek parayla kara delikleri kapatacak. Yönetim bu paranın önemli bir bölümüyle yapılacak transferlerin peşinatlarını da karşılamayı planlıyor.

Başkan Sadri Şener de Gökdeniz'in buna rağmen kendisi gitmek istediği için satıldığını söyledi. Şener, "Ne yapacaktık. Gökdeniz'i PAF takıma mı gönderelim. Adam oynamak istemiyor, ayrılmak istiyor" diye tepki gösterdi. Taraftarlar ise bu oyuncunun satışının yanlış olduğunu savunuyor. Bordo-Mavililer, şampiyonluk hedefleyen takımın yıldız oyuncularını satmak yerine yeni yıldızlar alması gerektiğini savunuyorlar.

ÇANTADA KEKLİK DEĞİLİZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş karşısında formalarının şanına yakışır bir oyun ortaya koyacaklarını söyledi. Trabzonspor'un Gökdeniz'in gitmesinden sonra güç kaybettiğini de belirten Yanal, "Ancak herkes bizim teslim olacağımızı düşünüyor. Ben takımıma güveniyorum. Kolay lokma olmadığımızı da herkese göstereceğiz" diye konuştu

Ajnaslar
Yayın Tarihi : 13 Mart 2008 Perşembe 02:44:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?