31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Gözaltı dalgasında şok iddia!

Bu sabah Ankara'dan başlayan şok dalgasının en son halkası Yargıtay Onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu oldu. İddiaya göre Kanadoğlu da Ergenekon Operasyonu kapsamında aranıyor. 

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşanan krizi önceden tahmin ederek Anayasa Mahkemesi'nden 367 koşulu kararı çıkacağını söyleyen Kanadoğlu 367'nin mucidi olarak tanınıyor.

Ergenekon soruşturma çerçevesinde arandığı iddia edilen Yargıtay onursal Başsavcısı Sabih Kanadoğlu’nun az önce şehir dışından Ankara'da bulunan evine geldiği ve dinlenmeye çekildiği öğrenildi.

kanaldhaber.com.tr
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 04:36:01
Güncelleme :2 Temmuz 2008 Çarşamba 04:40:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
El Salud IP: 78.176.16.xxx Tarih : 2.07.2008 13:54:21

Bu ülkede evlere şenlik bir Şemdinli iddianamesi hazırlanmıştı. Savcıyı önce görevden attılar. Belki şu anda ergenekon projesinin elemanı olarak çalışıyordur. Soruşturmanın, zanlı avukatlarına bile gösterilmeyen dosya bilgilerinden derlenen kitap yok satarken, iddianamesi henüz ortalıklarda yok. Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşattığı travmanın insanlara ne yaptıracağı hiç belli olmaz. Bu nedenle Sayın Kanatoğlu'nun başına da bir kaza gelirse hiç şaşmam. Travmayla yaşanan şok kalıcı etkiler yaparmış. Tedavisi umutsuz bile olabilir derler. Milli görüş, bu konuda dünya bilim adamlarının yararlanacağı en güzel bir laboratuar ortamı. Başka bir travma mağduru da hazinenin partisine verdiği 1 trilyonu yanlışlıkla parti kasasına koymayı unutmuştu. Doktorları tatil yapmasını önerdi dinleniyor. AKP, 1 trilyonun altı sıfırını atmıştı. yakında altı sıfır daha atar sa, değerli büyüğümüzle milletçe helalleşmiş oluruz.