18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Günal, mucize eseri yaşıyor

Sürat motoru ile su kayağı yapan Günal'ı, koltuğunun altından bir arı soktu. Acı nedeniyle ani bir hareketle tuttuğu ipleri bırakan işadamı Günal, süratin etkisiyle havada birkaç takla attı. Denize kafa üstü çakılan Günal, çarpmanın şiddetiyle kısa süreli bir baygınlık geçirdi.
     
     KAFATASI 3 YERDEN AÇILDI
     Günal, kazadan 3 gün sonra bir kez daha rahatsızlandı. Su bardağı ve cep telefonu elinden düşmeye ve bir şey tutamamaya başlayan Günal, hemen özel uçağıyla Ankara'ya döndü ve hastaneye kaldırıldı. Yapılan inceleme sonucunda Günal'ın beyin kanaması geçirdiği, pıhtılaşan kanın kafatası içinde dağıldığı gözlendi.
     
     Hemen müdahale edilen Günal'ın kafası 3 yerinden açıldı ve 15 gün Başkent Hastanesi'nde tedavi gördü. Bu sürede sızan ve biriken kanın dışarı atılması sağlandı.
     
     TEDAVİSİ EVİNDE SÜRÜYOR
     Hastanedeki tedavisinin bitmesinin ardından 15 gün sonra taburcu edilen Günal, evine çıktı. Günal'ın tedavisi evinden devam ediyor.
     
     MNG Holding'in sahibi Mehmet Nazif Günal'ın şanssızlığı bundan birkaç ay önce yaşadığı bir başka kötü olayla başlamıştı. Sahibi bulunduğu Köroğlu caddesi üzerindeki MNG binasının üst katında, bu yaz başında bilinmeyen bir sebeple yangın çıkmış ve üst kat tamamen yanmıştı.

Tarsus Haber Ajansı-www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2003 Cuma 14:32:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?