19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hababam bu sefer de askere gidiyor

’Hababam Sınıfı Merhaba’daki kadronun yanı sıra Hülya Avşar, Helin Avşar, Kerem Alışık gibi yeni isimlerin de rol alacağı filme ilişkin, ’Towerside Movie Theaters’ sinema salonunda bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda soruları yanıtlayan Ferdi Eğilmez, son filmin yönetmeni Kartal Tibet’in tarzıyla, kendi çekeceği filmin tarzı arasında bir değişiklik olup olmayacağına ilişkin bir soruya, "Kafasında bazı şeyler bulunduğu" yanıtını verdi.

Çekimler altı hafta sürecek

Eğilmez, Kartal’daki İkinci Zırhlı Tugay’da başlayacakları çekimlerin altı hafta süreceğini belirterek, Genelkurmay nezdinde izin alındığını ve filmin Birinci Ordu Komutanlığı’nın yardımlarıyla gerçekleştirileceğini ifade etti.

Avşar kadın asker olacak

Toplantıda konuşan Hülya Avşar da filmde bir kadın askeri oynayacağını belirterek, yabancı filmlerde bu rollerin çok ilgisini çektiğini, ancak birgün kendisinin de böyle bir filmde rol alacağını düşünmediğini söyledi.

’Hababam Sınıfı’ filmlerinin bir klasik olduğunu ve rolü de öncelikle böyle klasik bir filmde yer almak amacıyla kabul ettiğini dile getiren Avşar, kardeşi Helin Avşar’ın bu filmde yer almasını kendisinin istediğini söyledi.
kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 19:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?