19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hacı babanın en acı haberi

Şehit polisin babası Mustafa ve annesi Hatice Darıcı, Gaziantep Havaalanı'nda çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Uzun araç konvoyu ile ilçeye getirilirken baba Mustafa ve anne Hatice Darıcı'ya oğullarının şehit olduğu haberi verildi.

Anne Hatice Darıcı, oğlunun şehit olduğu haberini alınca fenalık geçirdi. Konvoyda bulunan sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu anne Hatice Darıcı, güçlükle sakinleştirildi. Şehit babası Mustafa Darıcı ise oğlunun şehit olduğu haberini soğukkanlılıkla karşılayarak, taziyeleri evinde kabul etti. Baba Darıcı, "Vatan sağolsun. Teröristler kahrolsun" dedi.

Şehit polisin ailesini Araban İlçe Emniyet Amiri Enver Soylu ve görevli polis memurları yalnız bırakmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 15:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKKI ADİL KARAKAŞ IP: 88.232.188.xxx Tarih : 14.12.2008 16:42:47

ilk başta ülkemizin güvenliğini sağlayan tüm güvenlik güçlerimize ve emniyet teşkilatına TAZİYELER'imi bildirmekle başlarım. Bizler vatandaş olarak bu tür haberlerden bıktık usandık.çümki ölen şehitlerimiz bizim şehitlerimiz bizlerden birileri bu ülkenin havasını suyunu her şeyini paylaştığımız vatan da yaşayan ve bu vatan için,Vatanın selameti için gözünü bile kırpmadan canlarını veren insanlarımız bizim halkımız bizim kardeşlerimiz abilerimiz kardeşlerimiz, küçüklerimiz. siyasi istikrarsızlıklar devam ettiği sürecede malesef gün geçtikçe canlarımızı yakmaya devam edeceği de ortadadır.Vatan bizim elbette seve, seve bu vatan için canımızı vermek için hazırız. Ama karşımızda bizleri bölmek parçalamak isteyen bu vatanın ekmeğinden suyundan havasından tenefüs etmiş aşşağılık, şerefsiz vatan hainleri ve onların karanlık patronları elbette bu vatanı seven vatan severler tarafından geçmiş tarihlerde verildiği gibi yinede verileceği bizlerin ve bizlerden sonrakilerinde asli görevidir.esas suçlu olan yine diyorum siyasiler ve bizlerin seçmiş olduğumuz koltuk sevdalıları Politikacılardır. batıların bizlere hiç bir zaman dost ve yar olmayacağı göz önünde olmasına rağmen karanlık güçlerin baskıları ile siyasi alanlarda ülkemizde İDAM yasasını bizlere kalkması yönünde dayatan avrupalılarda dikkat edin ve araştırın göreceksinizki onlarda ülkenin temellerini sarsacak ülkeye zarar verecek suçlar İDAM'la cezalandırılır oysa bizler şerefsiz bebek katillerini İMRALIDA beslemekteyiz ve onlada ilgili şehitlerimize bile şehit demeyen DTP lilerde dış siyasi alanlarda ve içte genel af çıkması yönündede baskılar yapmakta ve yaptırmaktalar evet bu ülkede İDAM yasasının kalkması, kaldırılması bile tamamen siyasi ve tarihi bir hata olarak tarihe geçmiştir.artık biz halkın bundan sonraki ilk hedef ve isteklerinden bir tanesi bu ülkenin geleceği ve selameti için vatan hainleri için İDAM yasasının getirilmesi yönünde taleplerimizin olması zarurri hasıl olmaktadır buradan tüm okuyucularıma ve insanlarımıza seslenmek isterim evet siyasilerden ülkenin güvenliği ve selameti için LÜTFEN İDAM Yasasının gelmesi yönünde taleplerde bulununuz bizim ülkemizin yapısı ile örtüşmeyen dayatma AB dayatma larınada tepkilerinizi göstermemiz gerekmekte değilmidir...? Evet bu hacı ailesine ve tüm şehit ailelerine tekrar sabır ve şehitlerimize ALLAH'tan rahmet dilemekteyim saygılarımla