19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hadise Atina'da nasıl karşılandı?

Hadise'ye dansözlü karşılama

Hadise, Yunanistan'ın Eurovision'a katılacağı şarkının seçileceği programa konuk olmak  üzere Atina'da..

Türkiye'yi "Düm Tek Tek" adlı parçayla önümüzdeki Mayıs ayında Moskova'da gerçekleşecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil edecek olan Hadise, Yunanistan'ın Eurovision'a katılacağı şarkının seçileceği programa konuk olmak üzere Atina'ya geldi.

Hadise'yi Atina Elefterios Venizolos havaalanında bir Yunan özel televizyon kanalının organizasyonuyla gelen dansözler karşılarken, güzel şarkıcı Yunanistan'da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Eurovision'da Yunanistan'ı temsil edecek Sakis Ruvas'a da başarılar diledi.

Basının yoğun ilgi gösterdiği Hadise, favori olarak gösterilmesine bir yandan sevinç duyarken bir yandan da beklentilerin yükselmesi nedeniyle ürktüğünü ifade etti. Eurovision'u bir yarışma olarak görmediğini, her anından keyif duyduğunu belirten Hadise, sahnede çok rahat olduğunu ve sahneye çıkınca tüm benliğiyle değiştiğini söyledi.

Yunanistan'ı temsil edecek Sakis Ruvas'ın daha önce de Eurovision'a katıldığının hatırlatıldığı Hadise, "Şimdiden bilemem ama belki birkaç yıl sonra ben de bir kez daha katılırım" dedi.

Yunanlı gazetecilerin soruları üzerine Belçika'da yaşadığını ama bir Türk kızı olduğunu vurgulayan Hadise'ye bir kutu Belçika'nın Leonidas marka çikolatası hediye edildi.

Yunan Devlet televizyonu NET tarafından bu gece canlı yayınlanacak programa konuk olacak Hadise, programa katılacak İngiltere'den Jade ve Karadağ'dan Andrea Demiroviç şarkılarını seslendirecek.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 20:51:03
Güncelleme :18 Şubat 2009 Çarşamba 22:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?