30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Hainler böyle kandırmış!..

Son günlerde polise taş ve molotof kokteyli atarak gündeme gelen çocuklar, kandırıldıklarını ileri sürdüler. Çocuklar, çikolata verilerek kandırıldığını söylediler.

Geçtiğimiz Pazar günü Şanlıurfa'nın Süleymaniye Mahallesi'nde korsan gösteri sonrasında çocuklar İHA muhabirine ilginç açıklamalarda bulundu. Yaşları 10 ile 15 yaşı arasında bulunan çocuklar, çikolata verilerek kandırıldıklarını söylediler.

Hakkari, Van, Şırnak, Cizre ve Viranşehir başta olmak üzere Güneydoğu'nun bir çok ilinde çocukların ön saflarda bulunarak terör örgütünü simgeleyen bez parçalarını taşıyan, polise taş atan çocuklar kandırıldıklarını belirttiler.

Süleymaniye Mahallesi'nde sokaklarda oynayan ve okula giden çocuklar ilginç yanıtlar verdi. İHA muhabirinin "Neden polise taş atıyorsun?, "Polisleri seviyor musun?", "Büyüyünce ne olmak istersin?", "Okulda olmanız gerekirken neden alanlarda bulunuyorsunuz?" ve "Meydanlarda olmanızı isteyenler mi vardır?" sorularına ilginç yanıtlar verdi.

Çocuklar, "Büyüdüm mü doktor olmak istiyorum, Polis olmak istemiyorum. Polis olsam kavgalarda yaralı olabiliriz. Bazı arkadaşlarımız Apoculara destek veriyor. Onların sırtına çıkıp polislere taş atmıştı. Küçüklerin eline çikolata verip kandırıyorlar ve 'sen Apocusun' diyorlar" diye yaşlarından büyük cevaplar verdi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 16:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz suna IP: 81.215.127.xxx Tarih : 25.10.2008 01:29:58

cocuk işte bi çikolataya,bi şekere kandırabilirsiniz onları.olayın acı kısmı yetişkinler!ya onlara ne demeli.onlar ne vaadetip kandırılıyo.canlı bomba olacak kadar insanların beynini nasıl yıkıyolar bu denli!çılgınlık bu akıl almaz bişe.haberleri izleyemiyorum artık.çok üzücü,can sıkıcı bu olanlar.umarım son bulur artık.