18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Hakan Şükür geri dönüyor

DİVAN kurulu toplantısında ‘Listemin yüzde 80’ini belli’ açıklaması yapan başkan adayı Adnan Öztürk bir bomba patlatacak.

Başkan Adnan Polat ile büyük bir yarışma içine giren Öztürk, futbolu sarı kırmızılı takımın taçsız kralı Hakan Şükür’e teslim edecek.

Başkan adayı Hakan Şükür’ü 27 Mart’ta yapılacak olan kongreyi kazanması halinde futbol takımından sorumlu kulüp menajeri ve büyük yetkilerle donatarak göreve getirecek.

Adnan Öztürk’ün listesinde yer alması beklenin yönetici adayı, Hakan Şükür ile yaklaşık 6 aydır görüşüldüğünü doğruladı ve Kral’ın bu teklife ‘evet’ dediğini söyledi. Bu arada, Adnan Öztürk listesini şekillendirirken camiasının önemli isimlerinden Hayri Kozak’ın yanı sıra daha önce idarecilik yapan Ali Gürsoy, Abdürrahim Albayrak’ın da Öztürk’ün listesinde yer alacağı belirtildi.

Gökşen girmeyecek

Öztürk’ün listesinde bu üç ismin dışında Eski Sporcular Derneği Başkanı Cengiz Özyalçın ve Mehmet Cibara da buluyor. Adnan Öztürk’ün kongre çalışmalarına destek veren ve yakın dostu olan Fatih Gökşen’in ise yönetim kurulu listesine girmeyeceği belirtildi.

Adaylar renk verecek

G.SARAY Kulübü’nde, 27 Mart Cumartesi günü çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek olan genel kurulda, başkanlığa aday olacak isimler bugün saat 15.00’te renk seçimi yapacak.

...
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 11:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?