18
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Hakan'ın sırrı ortaya çıktı

Var Mısın Yok Musun'da tüm sırlar ortaya döküldü! İşte sevilen yarışmacı Hakan'ın bilinmeyenleri...

Var Mısın Yok Musun'un sevilen yarışmacısı Hakan'ın sırlarını annesi, kızkardeşi ve kız arkadaşı canlı yayında ortaya döktü!

Annesi Hakan'ın çocukken kız kardeşiyle sık sık kavga ettiğini anlatırken kardeşinin saçları elinde kalırdı dedi. Kız kardeşi ise Hakan'ın kafasında bir tahta kaşık kırdığını anlattı. Stüdyoyu kahkahaya boğan anıların ardından söz Hakan'ın kız arkadaşı Cihan'daydı.

Cihan Hakan'la aynı soyadını taşıdığını ve bu vesileyle tanıştıklarını anlattı. Doğumgünleri arasında da sadece 1 gün olan sevgililer başlangıçta arkadaşlarını kuzeniz diyerek kandırmış. "Bizi elele gördüklerinde dumur oldular" diyen Hakan arkadaşlarına sizi iyi yedik diyerek de mesaj gönderdi.

Hayranlarının internette fan club’ler kurduğu “Var mısın Yok musun” yarışmasının gözdesi 29 yaşındaki milli sporcu Hakan Hatipoğlu'nu takım arkadaşları da yarışma boyunca yalnız bırakmadı.

senistersen isimli bir internet sitesi kurarak engellilere dayanışma ortamı yaratan Hakan'ı engelli dostları da yalnız bırakmadı.

NE KADAR ALDI?

Son ikide 500 bin ile 20 bin TL'lik kutular kaldı. Hamdi beyin 132 bin TL'lik teklifine Hakan evet yanıtı verdi. Hakan'ın kutusundan 20 bin TL çıkınca stüdyodan sevinç çığlıkları yükseldi.

...
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 12:04:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAREN ZEYNEP SAĞLAM IP: 85.110.255.xxx Tarih : 9.02.2009 18:21:41

HAKANI ÇOK SEVİYORUM AŞIĞIM RESME ÇOK TATLI ADETA SEVİMLİ