30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Hakemin kararı doğru!

Galatasaraylı futbolcu Arda, Gaziantepspor'un kazandığı penaltıya neden olduğu pozisyonda ellerini refleks olarak kaldırdığını ve topun eline çarptığını belirterek, "Hakemin kararı doğru. O yüzden itiraz de etmedim. Bazen böyle şeyler olabiliyor" dedi. 

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Arda, Gaziantepspor maçının önemini bildiklerini ifade ederek, "Puan kaybına tahammülümüz yoktu, çünkü geride kalan haftalarda basit puan kayıpları yaşamıştık. Önümüzde Fenerbahçe derbisi de var. Bugün tüm takım arkadaşlarım görevini yaptı" diye konuştu. Arda, teknik direktör Michael Skibbe için de "Hocamızı çok seviyorum. Herşeyden önce çok iyi bir adam" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takım futbolcularından Ayhan ise açıklamasında, "İlk yarıda iyi oynadık ama ikinci yarıda ne yazık ki aynı oyunu sergileyemedik. Rakiplerimizin puan kaybını avantaja çevirebilmek adına biz kayıp yaşamamak için savunmaya ağırlık verdik ve 3 puanı aldık" dedi.

Bu arada Gaziantepspor maçında kaleci Tolgahan ile çarpıştıktan sonra ayak bileğini burkan Harry Kewell'ın durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Sakatlandığı pozisyonun ardından bir süre oyunu sürdüren ancak daha sonra yerini Volkan'a bırakmak zorunda kalan Kewell'a, soyunma odasında buz tedavisi uygulandığı ve MR'ının çekileceği öğrenilirken, futbolcunun UEFA Kupası'ndaki Benfica SL Lizbon maçına yetişememe riskinin bulunduğu ifade edildi.

aa
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 07:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Süleyman IP: 78.183.95.xxx Tarih : 3.11.2008 09:12:18

Galatasaray puan kaybetseydi Arda böyle konuşmazdı.