19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hakkari'de 2 karakola saldırı!

Hakkari'nin Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde bulunan karakollara teröristler tarafından uzun namlulu silahlar, roket ve havan topları ile saldırıda bulundu.

Saldırılarda can kaybı meydana gelmezken teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyonlar aralıksız devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Şemdinli ilçesi Tekelli köyü üst bölgesinde bulunan Motorize Piyade Tabur Komutanlığı'na terör örgütü PKK üyeleri tarafından otomatik silahlarla taciz ateşi açıldı.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi sonucu teröristlerin Kuzey Irak topraklarına doğru kaçtıkları bildirildi. Can kaybının yaşanmadığı saldırıda teröristlerin yakalanması için başlatılan operasyonların devam ettiği belirtildi.

Önceki gün saat 17.30 sıralarında ise Yüksekova ilçesi Yeşiltaş köyü üst bölgesinde görev yapan güvenlik güçlerine bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silah, havan topu ve roketlerle saldırı düzenlendi.

Saldırıda can kaybı yaşanmazken teröristlerin yakalanması için havada ve karada başlatılan operasyonların aralıksız devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 14:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.terorsehitleri.com IP: 194.27.240.xxx Tarih : 24.06.2008 14:45:46

Hainler komandolarımızdan en sert cevabı alacaksınız bundan emın olun