20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Hastane tuvaletinde 2 günlük bebek bulundu

Samatya SSK Hastanesi’nde tuvaletleri temizlemek isteyen görevli, klozet kapağı üzerine terk edilmiş bir bebek buldu. 2 gün önce doğduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen bebeğe "Hatice Sultan" adı verildi. "Hatice Sultan" bebek karakola götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Samatya SSK Hastanesi’nde görevli temizlikçi, akşam saatlerinde tuvaletleri temizlemek istedi. Malzemeleriyle birlikte tuvalete giren temizlikçi kadın, klozet kapağı üzerine terk edilmiş 2 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek gördü. Temizlikçi kadının olayı yetkilileri bildirmesinin ardından tuvalete görevli memur geldi. Bebeği alan görevli memur, kontrol için bir hemşireye teslim etti. Sağlık kontrolünden geçirilen ve biberonla karnı doyurulan bebeğe "Hatice Sultan" ismi verildi. 2 gün önce dünyaya geldiği öğrenilen "Hatice Sultan" bebek, daha sonra karakola götürüldü.

Öte yandan, hastanedeki bir bayanın hareketlerinden şüphelenen görevliler, genç kadın karakola götürdü. Genç kadın, bebeğin annesi olmadığının belirlenmesinin ardından serbest bırakıldı.

İSTANBUL-(İHA)
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2004 Cuma 18:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?