19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hastanede uyuşturucu ticareti

HASTANEDE UYUŞTURUCU PAZARLAYAN KARI KOCA YAKALANDI

Adana'da, eroin bağımlısı bir kadının, Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne tedavi olma bahanesiyle yatarak, eşinin sigara ve kola kutusu içinde getirdiği eroinleri hastalara sattığı ileri sürüldü.

Evlerinde 50 içimlik eroin ile yakalanan karı koca adliyeye sevk edildi.

Eroin bağımlısı olduğu bildirilen Aygül D. (33) adlı kadın, tedavi olmak için 12 Ocak 2010 tarihinde Adana Dr. Ekrem Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne yattı.

Aygül D.'nin hastanede yattığı sürede, kocası Oğuzhan D. de (43) sık sık ziyaretine gitti. İddiaya göre, ziyaret sırasında Oğuzhan D. eşine sürekli kutu kola ve tek sigara getirdi.

Kendisi de eroin bağımlısı olan Oğuzhan D. ile eşi, hastanede çok sayıda uyuşturucu bağımlısı olduğu için getirdiği kutu kola ve sigaranın içine eroin yerleştirerek hastanede satmaya başladı.

Hastane görevlileri, çiftin bu yöntemle hastaneye eroin soktuğunu ve hastalara pazarladığını öğrenmesi üzerine durumu polise haber verdi. Polis, hastanede narkotik köpekleri ile haftada bir arama yapmaya başladı. Ancak, eroin paketleri bulmasına rağmen eroine rastlayamadı. Polisin hastanedeki aramaları artmaya başlayınca Aygül D., 21 Ocak 2010 günü hastaneden tedavisini evde sürdürmek bahanesiyle ayrıldı. Polis, Aygül D. hastaneden ayrılmasına rağmen takibini devam ettirerek karı kocayı evlerinde 50 içimlik eroinle yakaladı. Yakalanan şahıslar, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulandı. Şahıslar sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada narkotik polislerin yaptığı başka bir baskında ise Mehmet G. (30), Behlül İ. (19) ve yaşı küçük olan İ.A. adlı zanlılar 110 içimlik eroinle birlikte yakalandı. Bu 3 şahıs da, hastaneye eroin soktukları ileri sürülen karı koca ile birlikte adliyeye sevk edildi.

HASTANEDE UYUŞTURUCU PAZARLAYAN KARI KOCA YAKALANDI
HASTANEDE UYUŞTURUCU PAZARLAYAN KARI KOCA YAKALANDI
HASTANEDE UYUŞTURUCU PAZARLAYAN KARI KOCA YAKALANDI
HASTANEDE UYUŞTURUCU PAZARLAYAN KARI KOCA YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 12:28:53
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 13:29:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?