19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hatay'da 93 kilo esrar!

Hatay'da polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 93 kilo esrar ele geçirilirken, 14 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından yürütülen istihbarat çalışmaları neticesinde Hatay'dan temin edilen yüklü miktarda uyuşturucunun İstanbul'a sevk edileceği bilgisine ulaşıldı.

KOM ekipleri tarafından Antakya-Samandağ ve Antakya-Harbiye karayolu üzerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, aileleri ile birlikte seyahat eden uyuşturucu tacirlerine ait 4 otomobil durdurularak arandı. Otomobillerde yapılan aramalar da toplam 93 kilo esrar ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ile ilgili olarak gözaltına alınan 14 kişiden 8'i daha önce adliyeye sevk edilirken, bu kişilerden 6'sı tutuklandı. 2 kadın zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili diğer 6 zanlı ise emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 13:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?