30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Havada asılı kaldılar

İskoçya’nın Hamilton kentindeki Strathclyde eğlence parkında facianın eşiğinden dönüldü.

Eğlenmek için parka giden aralarında bir çocuğun da bulunduğu 9 kişilik grup, “Tsunami’’ adındaki roller coaster yani eğlence trenine bindi. Ancak trendeki eğlence kısa sürdü.

Harekete geçen araç kısa süre sonra arızalandı. Yerden 20 metre yükseklikte ölümle burun buruna gelen 9 kişi itfaiye ekiplerinin 8 saatlik operasyonu sonrasında aşağı indirildi.

SABIKALI PARK

Aynı parkta 2 yıl önce de 6 kişilik bir grup Tornado adındaki araçta mahsur kalmıştı. Şans eseri olaydan yara almadan kurtulan grup park yetkililerine hayatlarını tehlikeye attıkları için dava açacaklarını söyledi.

Habertürk
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 12:34:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 5.07.2011 17:47:16

basligi  okudum yinemi oldu dedim asili kaldilar eyvah  dedim biraz daha okumaya devam ettim kurtarildilar ölen yaralanan yok cok sükür dedim dedimde hayret te etmedim desem yalan olur "hayret" nasil olur birinin burnu bile kanamaz bir kötü sey olmaz  megerse olay bizim memlekette  degil kanadada olmus ama kafa türk kafasiya neticeyi yazi ile olsada sonunda genede sans eserine baglamis ta ondan birsey olmamismis yav gecin böyle baglantici yazilari karnimiz artik bunlara tok bizde essek cok kazik ta cok ip degil zincirde cok ama esegi islerimize uygun ata sözümüzde cok ama esegi saglam kaziga baglayacak adam yok adam kontrol yok kontrol  kactimida yerden yere kendini atan cok en cokta bu iste mercilere lafim anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az  bakalim bir dahaki kazalarimizda olan yerlerde bir calisma bir derleme oldumu görecegiz ben diyorum na oldu siz ne derseniz deyin