25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Havuzda elektrik çarptı!

Hollanda'dan Kırşehir'e cenaze töreni için 2 hafta önce gelen Uçar ailesinin küçük çocukları Hüseyin, havuzda meydana gelen elektrik kaçağı yüzünden bilinci kapalı vaziyette yoğun bakıma alındı.

Olay Kırşehir merkez Nasuhdede Mahallesi 388. sokakta bulanan 5 numaralı evde meydana geldi. Edilen bilgiye göre, evlerinin bahçesinde bulunan 4 metrekarelik havuza giren Hüseyin Uçar (10), suyun az gelmesi ile su pompasını çalıştırdı.

Su pompasının elektrik kablolarında bulunan arıza sebebi ile suya akımın gelmesi sonucu çocuk ağır yaralandı. Annesinin gözleri önünde elektrik akımına kapılan küçük Hüseyin'in ilk müdahalesi ailesi tarafından yapıldı. Olay yerine çağrılan ambulansla Kırşehir Devlet
Hastanesi acil servisine kaldırılan küçük çocuğun bilincinin kapalı olduğu ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Cenaze için Hollanda'dan Kırşehir'e gelen Uçar ailesinin ikinci bir şokla sarsıldığı ve hastane önünde gözyaşları içerisinde beklediği görüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, küçük Hüseyin'i görmek için hastane önüne gelen yakınları kalabalık oluşturdu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2010 Pazar 22:48:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?