19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hayat kadınlı tehdit

Aysun Kayacı'ya 'hayat kadınlı' tehdit

Ünlü manken Aysun Kayacı'yı, "Yapacağım filmle seni rezil edeceğim, bunu istemiyorsan 100 bin dolar ver" diyerek tehdit ettiği iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre; H.Ö.T. isimli şahıs, ünlü manken Aysun Kayacı'yı telefonla arayarak, elinde ünlü mankenin hayatını anlatan bir film projesi bulunduğunu söyledi.

Aysun Kayacı'nın arasının bozuk olduğu babasının başrolü kabul ettiğini öne süren H.Ö.T., "Senin yerine başka birini oynatacağım. Rolü oynayan bir hayat kadını ve yine hayat kadınını canlandıracak. Bu filmle seni rezil edeceğim. Eğer bunu yapmamı istemiyorsan 100 bin dolar ver" dedi.

Aldığı telefon karşısında büyük şok yaşayan Aysun Kayacı, durumu savcılığa bildirdi. Ünlü mankenin şikayeti üzerine harekete geçen polis, şahsı suçüstü yakalamak için ikinci kez telefon açmasını bekledi. Bekleyişe rağmen aramayan şahıs, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.




 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 13:16:50
Güncelleme :17 Temmuz 2009 Cuma 16:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cengiz kurkan IP: 78.175.63.xxx Tarih : 17.07.2009 12:36:07

Hayat kadını para karsılıgı işlem ve eylem gerceklestırır. cok cesıtlı oldugu ıcın makbul sayılmaz. dıger kadınlar medyatık dıye tabır edılen onlar hafta da veya 15 gunde 1 işlem yaparla hem para zevk sefa icerısınde daha cazıptirler bence fark budur biri hijyen dıgerı değil. 5 yıldız otel luks eglence farkı hijyenı olusturur. digeri kamyon kasası arka kolruk ucuz otel odası park bahce orman fark bu varsa ıtırazı olan maıl atsın.