30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Herkes 'O'nun peşinde

Avrupa'nın 9 ülkesi arasında oynanan ''Euro Millones'' adlı şans oyununda, devir eden 76 milyonluk Avroluk büyük ikramiye İspanya'nın güneyindeki Granada kentinin Montefrio kasabasına çıkarken, kasaba İspanya tarihinin en büyük ikramiyesini kazanan talihlinin peşine düştü. 

Toplam 76.61 milyon Avro olan büyük ikramiyeyi tek başına kazanan kişinin kim olduğu halen bilinmezken, tüm kasaba halkının merak içinde talihliyi aradığı belirtiliyor. 

7 bin nüfuslu kasabanın belediye başkanı Remedios Gamez, ''Kim kazandıysa kazansın, paranın bu kasabada kalacağından ve buranın yararına kullanılacağına eminim'' derken, talihlinin ''komşularından birisi''olabileceğini söyledi.
İspanya'da her büyük ikramiyenin çıktığı yerde olduğu gibi Montefrio kasabasında da halk, büyük ikramiyeyi şans oyununun oynandığı bayinin önünde şampanyalar patlatarak kutlasa da, ikramiyeyi kazanan talihliortalıklarda yoktu. 

Fransa, İngiltere, İspanya, Portekiz, İrlanda, Belçika, Lüksemburg, İsviçre ve Avusturya'yı da içine alarak haftanın her cuma günü oynanan ''Euro Millones''de, 50 numara arasından 5 ve 9 numara arasından da 2 rakamı bulan büyük ikramiyeyi kazanıyor.

aa
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2008 Pazar 00:21:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?