19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hırsız, hırsızı soydu!

Bursa'da 9 ayrı evden hırsızlık yapan 4 kişi, 200'ü aşkın hırsızlık suçundan kaydı bulunan şahsın evine girdikten sonra jandarma tarafından yakalandı.

Yıldırım ilçesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının artması üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.

Yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde gerekli iz ve delillere ulaşan jandarma ekipleri; R.I., A.C., K.N., S.T.E., N.A., Z.A., V.Ö., M.A.A. ve K.P.'nin evlerinden hırsızlık yaptıkları tespit edilen S.B., M.Ö., Ü.Y., A.C.'yi gözaltına aldı. Operasyonu derinleştiren jandarma, çalıntı malları satın aldıkları iddia edilen Y.K. ve F.C. isimli kuyumcuları ve malların satılmasında aracılık yapan E.K.'yi de yakaladı.

Zanlıların Değirmenönü Mahallesi'nde oturan ve 200'ü aşkın suçtan kaydı bulunan Kamil P.'nin de evine girerek televizyon çaldıkları öğrenildi.

Her defasında emniyet ve jandarmaya zanlı olarak giren Kamil P.'yi müşteki olarak karşılarında gören yetkililer ise şaşkına döndü.

İş kazası yapan 4 hırsız ve çalıntı malları alan 3 kişi olmak üzere toplam 7 kişi, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan S.B. ve Ü.Y., tutuklanarak cezaevine konuldu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Mart 2010 Pazartesi 11:00:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?