26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hırsız kime tepki gösterdi?

Aydın’da bir haftada üç işyerine arkadaşıyla birlikte giren hırsızın ‘işimizden oluyoruz’ tepkisi hayrete düşürdü.

‘Yüzlüğün böylesi’ dedirten hırsızlık haberi Aydın’dan geldi. Bir haftada tam üç işyerinde hırsızlık yapan, yakalanmamak için de kar maskesi takan Hakan C. ve İsmail B., sonuncusunda suç üştü yakalandı. Tutuklanan iki zanlı adliyeye getirilişleri sırasında kendisini görüntüleyen muhabire, ‘Çekiyorsun, sonra gazetede çıkıyor. Senin yüzünden işimizden oluyoruz’ dedi.

Aydın’da sokak üzerinde park halinde duran Yücel C.'a ait motosikleti, saat 07.00 sıralarında Hakan C. ve İsmail B. çaldı. Motosiklet sahibinin ihbarı üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, kaçmaya çalışan Hakan C. ve İsmail B.’ü yakaladı. Hırsızlık ve uyuşturucu madde bulundurmak suçundan poliste kaydı bulunan Hakan C. ve İsmail B., gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yapılan sorguda iki zanlının bir kahvehaneden LCD televizyon çaldığı ve başka bir mahalleye götürerek sattıkları ayrıca iki ayrı markete girerek içki çaldıkları ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde de tespit edilen Hakan C. ve İsmail B.’ün yapılan üst aramasında 1 bıçak, 1 keser ve kullandıkları kar maskeleri de ele geçirildi.

‘İŞİMİZDEN OLUYORUZ’

Emniyette sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen Hakan C. ve İsmail B., kendisini görüntüleyen muhabire, "Fotoğrafımızı çekiyorsun, sonra gazeteye çıkıyor. Senin yüzünden işimizden oluyoruz" diyerek tepki gösterdi. İki zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

...
Yayın Tarihi : 13 Mart 2013 Çarşamba 11:49:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?