25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

Hırsız öyle bir şey yaptı kı...

Hakkari'de bir bakkala giren ve kimliği henüz belirlenemeyen hırsız ya da hırsızlar, veresiye defterini yaktı.

Alınan bilgiye göre, gece saatlerinde, Kız Meslek Lisesi Caddesi'nde Süleyman Kurt'a ait bakkalın camını kırarak, içeri giren hırsız ya da hırsızlar, raflardaki bazı kekleri yedikten sonra, çekmecede bulunan veresiye defterini sobada yaktı.

Sabah iş yerine geldiğinde camın kırıldığını gören Kurt, yeni veresiye defterinin yakıldığını, eski deftere dokunulmadığını fark etti.

Kurt'un haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Defterde adı bulunan müşterilerin kendisine yardımcı olmasını isteyen Kurt, ''Defterde yazılı isimlerin büyük bölümü ile borç miktarlarını hatırlayamıyorum. Defterde adı yazılı olan duyarlı müşterilerimin bana yardımcı olmasını istiyorum'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 20:55:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
dilara pekcan IP: 78.177.148.xxx Tarih : 27.03.2010 08:43:16

*eski defterde aynı yerinde ise ona dokunulmamışsa hırsızın yeni fakat yüksek meblağlı borcu olan kişi olabilir

*eski defteri görmemişse de yine aynı şeklide borcu olan kişi hırsızdır.

*eski defterden yola çıkarak isim tespiti yapsın kim zamanında ödeme yapmış kim ödeme yapmamış dürüst  veya dürüst olmayan müşteri gibi kendi kafasında tasarlayarak eleyerek hırsızı bulacağına kaniyim hatta öğle ya yenildiği raflardan parmak izi alnıp karşılaştırma yapılabilinir türlü türlü yollarla orada gerçekten şüphe duyduğu husumet yaşadığı müşterilerden parmak izi alına bilinir.

* öte yandan sonra belli bir zaman sonra hiç kimseye belli ettirmeden parmak izi takibi için yeni borça alacaklar ile kıyaslama yapılmalı ALLAH a havale ediyorum umarım bulunur .

* bir ara  benim dayımın kasası terazisi çalındı ertesi sabah kapının önünde bulundu adam rüyasında dayımın onu boğduğunu görüyor resmen kağıda öğle bir not bırakmış dayımm da namazlı niyazlı olduğu için  beddua etmeden ALLAH ım sana havale ediyorum. yardım et demiş ....