19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

Hırsıza meydan dayağı

Beyoğlu’nda, bir inşaatın işçilerin kaldığı bölümüne giren şahıs, öldüresiye dövüldü. İşçilerin hırsız olduğunu iddia ettiği şahıs, binaya tuvalet ihtiyacını gidermek için girdiğini söyledi

Alınan bilgilere göre, saat 03.00 sıralarında yapılan bir ihbar üzerine, Kasımpaşa Bahariye Caddesi Büyük Cami yanına giden polis ekipleri, yerde kanlar içinde yatan bir şahısla karşılaştı. Ağır şekilde yaralanan şahıs için ambulans çağrıldı. Polisler yaralı şahıstan bilgi almaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Yakındaki bir inşaatta işçi olan İsmail Dilek, Arif Tekeli adlı şahsın iskeleye hırsızlık için girdiğini ve kaçarken 4. kattan aşağı düştüğünü iddia etti. Dilek, "Dün gece de kaldığımız yere girilmişti. 2 cep telefonu ve 300 milyon liramız çalınmıştı. Bu gece de şahsı karşımızda görünce kovaladık ve dengesini kaybederek 4. kattan aşağı düştü" dedi.
Bir görgü tanığı ise Arif Tekeli’nin inşaatın işçileri tarafından sopalarla dövüldüğünü gördüğünü söyledi. Yaralı, daha sonra gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlk müdahalenin ardından ifadesi alınan Arif Tekeli, inşaata tuvalet ihtiyacını görmek için girdiğini, bu sırada işçiler tarafından dövüldüğünü söyledi. İnşaatın, yaralı şahsın bulunduğu yerin uzağında olduğunu dikkate alan polis, şahsın işçiler tarafından dövülmüş olabileceğini belirtti. İnşaat işçileri, ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2004 Pazartesi 10:58:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?