20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

Hırsızları 'hamster' yakalattı!

Ankara'da, Voleybol Federasyonu'nun Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'ndaki ofisine girerek çaldıkları bilgisayarın yerine kutu içinde hamster bırakarak kaçan 2 hırsız, polisin teknik takibi sonucu yakalandı. Hırsızlardan Kemal Daysallılar, kızına aldığı hamster'ı olay yerinde bıraktıklarını söyledi.

Ankara Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, geçen hafta meydana gelen hırsızlık olayının ardından, olay yerine bırakılan canlı hamster'ın konulduğu kutuyu incelemeye aldı.

Kentteki pet shoplardaki kamera kayıtlarını inceleyerek, satın alınan hamster'ları belirleyen polis, bu hayvanlardan satın alan `hırsızlık'tan sabıkalı Kemal Daysallılar'ı tespit etti. Gözaltına alınan Kemal Daysallılar'ın, olayı yine `hırsızlık'tan sabıkalı arkadaşı Aslan Aymergen ile birlikte yaptığını söylemesi üzerine bu kişi de yakalandı.

Gözaltına alınan zanlılardan Kemal Daysallılar verdiği ifadede olay günü Sakarya Caddesi'nde Aslan Aymergen ile birlikte alkol aldıklarını, daha sonra Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu'ndaki Voleybol Federasyonu odasından bir LCD monitör ile bilgisayar kasasını çaldıklarını söyledi.

Kemal Daysallılar, kutu içinde koydukları hamster'ı ise kızına aldığını, alkolün de etkisiyle hırsızlık yaparken olay yerinde unuttuğunu söyledi. Hırsızlık zanlılarından çaldıkları monitör ve bilgisayar kasasını 250 YTL'ye satın alan Oktay G. de gözaltına alındı.

DHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 15:32:30
Güncelleme :22 Ekim 2008 Çarşamba 15:37:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?