17
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

Hoşgeldin Sakaryaspor

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi’nde Sakaryaspor, Süper Lige çıktı. Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi’nde Sakaryaspor Adapazarı Atatürk Stadı’nda Kayserispor’u 1-0 mağlup ederek Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Ligin bitmesine 2 hafta kala Süper Lig’i garantileyen Sakaryaspor, sevincini taraftarlarıyla kutladı.

Kayserispor’u Burak’ın golüyle 1-0 mağlup ederek Süper Lige merhaba diyen yeşil-siyahlı takımda, hakemin bitiş düdüğü ile birlikte büyük coşku yaşandı. Soyunma odasını "Şampiyon Sakaryaspor" sloganlarıyla inleten futbolcuları ilk tebrik edenler ise AK Parti Sakarya Milletvekilleri Recep Yıldırım, Ayhan Sefer Üstün, Sakarya Valisi M. Cahit Kıraç, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın oldu.

Sakaryasporlu futbolcular karşılaşma sonrasında çok mutlu olduklarını ifade ederken, Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Şaban Yıldırım ise uzun bir maratonu mutlu bir şekilde bitirdiklerini söyledi.

Yıldırım, özlemini duydukları hedefe ulaştıklarını kaydederek, "Çok mutluyuz. Zorlu bir maratondu. Tüm Sakarya’ya hayırlı olsun" dedi.

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın ise büyük uğraşlardan sonra Süper Lige çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, bu mutluluğu yaşatan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

SAKARYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2004 Cumartesi 22:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?