16
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

'Hülyasız hayat, çok rahat'

Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar’la yaşadığı hayatı kabusa benzeterek “Özel hayatımız bile halka açıktı. Şimdi Feraye ile çok rahatım” dedi.

Yaşadığı o günleri pek hatırlamak istemeyen Kaya çilingiroğlu “Her şeyi zamanında bitirdik, kapattık. Hülya ile yaşamak zordu. Hayatımız halka açıktı. Şimdi öyle yaşamıyorum. Ama bu söylediklerim "Hülya ile huzursuzdum, Feraye ile huzurluyum" gibi algılanmasın. Dinginliğim yıllarla alakalı bir durum. Şimdi zamanımın büyük bölümünü çocuklarımla geçiriyorum. Onlar benim hayatım. Kaya’ya "Kabadayı" diyorum. Çünkü evde sürekli bağırıp çağırıyor. Tam serseri... Zehra ise benim ilk gözağrım. O çok özel bir çocuk. Kaya da ablasına áşık. Evde bir tek onun peşinden ayrılmıyor. İkisi bir arada olunca onları izlemek beni çok mutlu ediyor. Gece hayatım tamamen bitti zaten. Böyle çok iyiyim.”

“ARTIK OLGUNLAŞTIM”
"Tabii ki. Hülya ile hayat yaşamak zordu. Onun hayatı çok tempolu... Peşinde kameralar, her gün röportaj, televizyon programı. Zor bir hayat yani. Hayatımızı halka açık yaşadık. Şimdi böyle yaşamıyorum. Golfümde, evimde, seyahatimdeyim. Ama bu söylediklerim sakın "Hülya ile huzursuzdum, Feraye ile huzurluyum" gibi algılanmasın. Bu dinginliğim yıllarla da alakalı bir durum. Çünkü daha da olgunlaştım.”

“SEVGİLİ DURUMU BİTİYOR”
“Evlenince sevgili durumu evlenince ne yazık ki bitiyor. Bazıları inanmıyor ama maalesef bitiyor. Ben Feraye ile sevgili halimizden çok memnunum.Bence medeniyetten kimse bir şey kaybetmez. Bir insan evlenip ayrılmışsa, arada çocuk varsa, o insanlar arkadaşlık edebiliyorsa, birbirine yardım edebiliyorsa, bunda ne gibi bir kötülük var? Doğal bir şey bu. Evet, biz birlikte seyahat de ettik. Çünkü kızımın anne ve babasını bir arada görmesi gerek. Sonuçta Zehra’nın suratına baktığım zaman onun mutluluğunu görünce, yanlış yapmadığımızı düşünüyorum. Geçen gün Zehra’yı okuldan almaya gittim. Bir veli yanıma gelip, "Sizin bu durumunuza bayılıyorum. Çok iyi idare ediyorsunuz. Zehra’nın yüzündeki mutluluk diğer boşanmış ailelerin çocuklarında yok.Bu yüzden çok mutluyum”

..
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2007 Cumartesi 01:38:28
Güncelleme :22 Aralık 2007 Cumartesi 04:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?