20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

İHA'nın acı günü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Ankara Temsilcisi Gazeteci Hakkı Aldoğan, vefat etti.

Pankreas kanseri teşhisi ile Numune Hastanesi’nde bir süre tedavi gören Aldoğan, saat 23.00 sıralarında evinde hayatını kaybetti.

48 yaşında vefat eden Aldoğan, yarın Bağlum Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bağlum’daki Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
Yakalandığı hastalık sonucu vefat eden İhlas Haber Ajansı (İHA) Ankara Temsilcisi Hakkı Aldoğan, Ankara’da toprağa verildi.

Aldoğan, Bağlum Camii’nde öğleyin kılınan cenaze namazından sonra Bağlum’daki aile kabristanına defnedildi.

Hakkı Aldoğan’ın cenaze törenine, ailesi ve yakınları, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, çalışma arkadaşları, gazeteci dostları, bazı eski bakan ve emniyet müdürleri katıldı.

Kayseri’de 1955 yılında doğan Hakkı Aldoğan, Adalet Bakanlığı’nın çeşitli kademelerinde memur olarak görev yaptı. Türkiye Gazetesi ve TGRT’deki hizmetlerinin ardından İHA’da Haber Müdürlüğü yapan Aldoğan, İHA’nın Ankara Temsilciliği görevini yürütüyordu.

Aldoğan, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Kenthaber olfrfk İHA ailesine başsağlığı dileriz.

KENTHABER
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2004 Perşembe 15:27:54
Güncelleme :10 Haziran 2004 Perşembe 21:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?