19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

İki kadına 'yüz vermedin' bıçağı!

Samsun'da daha önce rahatsız ettiği kadının kendisine yüz vermemesi nedeniyle başlayan olaylar sonrası 2 kadın, pazar dönüşü bıçaklı saldırıya uğrayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kökçüoğlu Mahallesi'nde oturan ve evli olan Serap K. (36), henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından rahatsız edildi. Aynı kişi mahallede birkaç bayanı da rahatsız etmesi üzerine, gençler tarafından şahıs bir süre önce darp edildi. Evli olduğunu söylemesine ve kendisini rahatsız etmemesini istemesine rağmen Serap K.'yi birkaç defa daha rahatsız eden kimliği henüz belirlenemeyen kişi, bu sefer darp olayı üzerine bıçakla aynı mahalleye tekrar geldi.

Serap K., akrabası Fatma Y. ile birlikte pazardan evine giderken, daha önce mahallenin gençleri tarafından darp edilen ve kendisini rahatsız eden kişinin sözlü tacizi sonrasında bıçaklı saldırısına uğradı. Vücudunun 4 ayrı yerinden öldürücü bıçak darbeleri alan Serap K. yere düşerken, yanında bulunan Fatma Y., akrabasının bıçaklanmasını engellemek için araya girince o da sol kolundan bıçak darbesi aldı.

Çevredekilerin müdahalesi sonucu zanlı olay yerinden yaya olarak kaçarken, yaralılar Gazi Devlet Hastanesi'ne 112 Ambulans Servisi'nce getirildi. Durumu ağır olan Serap K. hemen ameliyata alınırken, damarı kesilen Fatma Y. ilk müdahalesinin ardından OMÜ Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Polis, 2 kadını ağır yaralayıp kaçan zanlıyı arıyor.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 20:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?