20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

İki kızını vurup intihar etti

İşsiz kalan ve eşiyle sürekli kavga eden koca, iki kızını başlarından vurduktan sonra intihar etti. 5 yaşındaki Narin öldü, 3 yaşındaki Lorin komada.

İSTANBUL’da cep telefonu bayiliği yapan Cengiz Kartop (36), işleri bozulunca 6 ay önce eşi ve iki kızıyla memleketi Diyarbakır’a döndü. Bağlar Beldesi’nde yaşamaya başlayan Kartop, işsizlik yüzünden eşi Zozan Kartop’la (26) kavga etmeye başladı. İşsizlik bunalımına girdiği belirtilen Kartop, bir süre önce eşini Batman’daki akrabalarının yanına gönderdi. Önceki akşam kızları Narin (5) ve Lorin (3) ile biraz dolaştıktan sonra 20.30 sıralarında eve dönen Cengiz Kartop, yakınlarını arayıp haklarını helal etmelerini istedi.

Başlarından kurşunladı

Ruhsatsız tabancasıyla önce kızlarının başına birer el ateş eden Kartop, ardından namluyu şakağına dayayıp tetiği çekti. Kartop’un yakınları telefon görüşmesinden sonra hemen eve gelip kapıyı çaldı. Kapının açılmaması üzerine polise haber verildi. Çilingir yardımıyla içeri giren polisler, kapının arkasında Cengiz Kartop ile kızı Narin’in cansız bedenleriyle karşılaştı. Babasının kurşunlarına hedef olan ve ağır yaralan Lorin, Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Kızlarını sürekli öpüyordu

Olayı duyup evine koşan Zozan Kartop, sinir krizi geçirdi. Yakınlarının güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı genç kadın sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Komşuları, ailenin 5 ay önce taşındığını, Cengiz Kartop’un sakin biri olduğunu, çocuklarını çok sevdiğini, olay günü de bahçede iki kızını sürekli öptüğünü söylediler.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 05:27:29
Güncelleme :5 Nisan 2008 Cumartesi 14:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?