21
Mayıs
2024
Salı
ANASAYFA

İlk işi kızını okula götürmek oldu

375 gün Oda Tv soruşturması kapsamında tutuklu kalan gazeteci yazar Nedim Şener'in tahliyesinin ardından ilk işi.

375 gün Oda Tv soruşturması kapsamında tutuklu kalan ve dün tahliyesine karar verilen gazeteci yazar Nedim Şener, bu sabah eşiyle birlikte kızını okula götürdü.

Oda Tv davasının 11. Duruşmasında Ahmet Şık, Coşkun Musluk ve Sait Çakır ile beraber tahliyesine karar verilen Şener sabah saatlerinde eşi ve kızı ile Bakırköy'deki evlerinden çıktı. Şener, tahliyesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken ilk iş olarak kızını okula götüreceğini söylemişti. Şener, evinden eşi Vecide ve kızları Defne ile birlikte çıktı.

Kendisini bekleyen gazetecilerle selamlaşan Şener ailesi daha sonra okula gitmek üzere araçlarına yürüdü. Gazetecilere tek tek teşekkür eden ve oldukça mutlu olduğu gözlenen Şener, kızı ve eşiyle birlikte el sallayarak sokaktan ayrıldı.

 

...
Yayın Tarihi : 13 Mart 2012 Salı 10:03:19
Güncelleme :13 Mart 2012 Salı 10:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar ertas IP: 94.135.148.xxx Tarih : 14.03.2012 10:49:08

serbest edildi edilmedi diye konuya girmiyecegim ama serbestlige herkez sevinir bende buna sevindim birde kizimi okuluna götürecegim demesine  bir daha sevindim modern bir memleket bunlar cok olur bizde de böyle olmasi ne güzel bir güzelik dedim bir daha  sevindim ve gururlandim  resimdeki durumu tv. de  de gözlerimle gördüm ilk görüste ne güzelik dedim iste bu dedim cekim bayagi gösterildi yolun ortasini kaplamislar hep beraber yolda yolun ortasinda gidiyorlar oysa yanda kaldirim var neden kaldirimda yürümüyorlar bunada dikkat etseydiler usul olarak olsa idi tam not alsa ve iyi örnek olsa idiler beni de üzmese idiler  ne iyi olacakti ama amanin amasi gene okumusu cahili aydini hep ayniyiz yollar hem arabar hem insanlarimz icin  ice kullanmasi  sadece bize ve araplara mahsuzdur kaldirimlar bir vardir bir yoktur olanlarada esnaf tezgah acmistir bu durumda herkez hakli ama ne olcak böyle hakliliklarin sonu