30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

İmamı karısı kızgın yağla yaktı

16 YILLIK İMAMIN EŞİ KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİNCE EŞİNİ KIZGIN YAĞ İLE YAKTI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Karabahçe köyünde 16 yıldan bu yana imamlık yapan bir kişiyi, kıskançlık krizine giren eşi kızgın yağ ile yaktı.

Edinilen bilgilere göre, Malatyalı olan ve 16 yıldan bu yana Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı Karabahçe köyünde imamlık yapan İsmail Öcel, Pazar günü telefonunu evde unutarak camiye gitti. İddiaya göre, imamın telefonunu arayan teyzesinin kızı, İsmail hocayı telefona istemesi üzerine eşi Nesrin Öcel kıskançlık krizine girdi. Akşam saat 21.40'ta yatsı namazı kıldıktan sonra eve gelen İsmail Öcel, telefonuna baktığı gerekçesiyle oğlu Muhammed'e kızarak bir tokat attı ve arkasından ise eşi daha önceden hazırladığı kızgın yağı başından aşağı döktü.

Hem kendi hem de oğlu yanan Öcel, kendini evden dışarı zor atarak komşuların yardımı ile önce Siverek Devlet Hastanesi'ne arkasından Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede gözyaşları içinde başına gelenleri anlatan imam Öcel, "Daha önce eşimle ara sıra espiri yaparak şakalaşırdım, her evde bir şaka yapılır. Eşime evleneceğim diyordum o da bunları ciddiye alarak kıskançlık krizine girdi. Beni ve oğlumu yaktı, oğlum beni kurtarayım derken kızgın yağla yandı. Oğlum 16 yaşında, lise 3. sınıfa geçti. Okula da gidemeyecek, yüzü ve vücudu yandı. Bu bana yapılmamalıydı, bir baba oğlunu terbiye etmesi lazım, bir tokat attım diye dünyamı başıma yıktı. Ben her zaman şaka yapardım, başıma bunlar geldi, eşim çok kıskançtı. Beni herkesten kıskanırdı. Kimseyle konuşmuyacaksın, kimseye bakmayacaksın, nereye gitsem hafiye gibi beni takibe almıştı. Pencereden dışarı bakmak isterdim dışarı bakmayacaksın, sanki ben onun karısıydım, benim kocam o olmuştu öyleydi. Her şeye rağmen ben bir imamım insanlar bana güveniyor. Ben nasıl böyle bir evlilik düşünürüm insanlar bana güven duymaz, attığım adımlara dikkat ederim. Bu güne kadar hiç böyle bir şey yapmadım, eşimi seviyordum. Allah düşmanımın başına böyle bir sıkıntı yaşatmasın" dedi.

Doktorlar İmam İsmail Öcel'in vücudunda yüzde 40 yanık olduğunu ve ilk müdahale yapıldıktan sonra sabah saat 06.30'da ambulans helikopter ile Adana Yüreğir Başkent Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

16 YILLIK İMAMIN EŞİ KISKANÇLIK KRİZİNE GİRİNCE EŞİNİ KIZGIN YAĞ İLE YAKTI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2011 Salı 18:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Şeref IP: 212.175.32.xxx Tarih : 27.07.2011 12:17:55

Kıskançlık bir hastalıktır ve mutlaka tedavi edilmelidir nedense bu bayanların çocuklar gibi aşırı kıskançlıklarına bir anlam veremiyorum tabii şimdi bu imam efendi eşinden boşanıp güzel bir hanımla evlenmeli ki kıskanmayı o zaman görsün !