21
Mayıs
2024
Salı
ANASAYFA

İmarzedeler, Baykal'dan yardım istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Antalya İl Başkanlığı’nda parti yöneticileriyle bir araya gelerek yerel seçimlerle ilgili değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantı öncesi parti binası önünde toplanan İmarzedeler, Baykal'dan yardım istedi.

28 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere hazırlık için düzenlenen ve basına kapalı yapılan toplantı yaklaşık 2.5 saat sürdü. CHP Antalya milletvekilleri, il, ilçe ve belde yöneticileri ile Ankara eski Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu’nun da katıldığı toplantı öncesi parti binası önünde bekleyen İmar Bankası mudileri Baykal’dan destek istedi. Baykal, "Hükümetten çıkan ilk sonuç bizi de tatmin etmedi. Ankara’da hazine bonolarıyla ilgili olarak kanun teklifi veriliyor. Elimizden geleni yapacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Baykal, toplantının çıkışında Antalya eski Valisi Ertuğrul Dokuzoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı konusunda partiden gelen tepkileri değerlendirdi. Deniz Baykal, Dokuzoğlu’nun adaylığı konusunda parti içinde sorun yaşanmadığını ifade ederek, "Örgütümüz Sayın Dokuzoğlu’nu sevgiyle bağrına basmıştır, heyecanla kucaklamıştır. Parti olarak anlayış birliği içinde yerel seçimlere giriyoruz" diye konuştu.

ANTALYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2004 Perşembe 15:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?