31
Mayıs
2024
Cuma
ANASAYFA

İngiliz kızlara ne oldu?

Muğla''nın Marmaris İlçesi'nde, alkollü ve kasksız olarak kullandığı motosikletle önce kaldırıma, ardından da bir duvara çarpan İngiliz turist Rebeka Sun Thomson ile arkasında oturan arkadaşı Careen Parlemeno yaralandı.

Kaza, Kemal Elgin Bulvarı, Telekom Kavşağı'nda, dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İngiltere'de kuaförlük yapan 20 yaşındaki Rebeka Sun Thomson ve 21 yaşındaki Careen Parlemeno iki haftalık tatillerini geçirmek için üç gün önce Marmaris'e geldi. İki genç kız, kiraladıkları 48 P 3943 plakalı motosikletle Marmaris ve çevre köylerini gezmeye çıktı. Gün boyu gezen iki arkadaş, dönüşte Uzunyalı Mevkisi'ndeki Janet Bar'da içki içip, eğlendi. Aşırı derecede alkol alan iki genç kız otellerine dönmek üzere tekrar motosiklete binerek, yola koyuldu.

Rebeka Sun Thomson'un kullandığı motosiklet, Telekom Kavşağı'nda arkasında oturan arkadaşı Careen Parlemeno'nun kontrolsüz hareketi nedeniyle kontrolden çıktı. Alkolün de etkisiyle hakimiyetini kaybeden Thomson, önce kaldırıma, ardından da bir duvara çarptı. Kasksız olduğu belirlenen Thomson ve Parlemeno, kazada yaralandı. Burnu kırılan Thomson ile sağ ayağında ve kolundan yaralanan Parlemeno çevredekilerin çağırdığı ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

400 promil alkollü Thomson ile 385 promil alkollü olan Parlemeno, tedavilerinin ardından ifadelerine başvurmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Kiraladıkları motosikletin sahibine 800 YTL ödeyerek zararını karşılayan iki genç kız, ifadelerinin alınmasının ardından polisler tarafından otellerine bırakıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 12:07:48
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 17:45:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?