20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

İngiltere'de tren kazası: 6 ölü

İngiltere’nin Newbury kenti yakınlarında meydana gelen tren kazasında 6 kişi öldü, 11’i ağır 150 kişi yaralandı. Reading ile Newbury arasında seyrederken, akşam saatlerinde bir hemzemin geçitte otomobille çarpışan trenin 9 vagonu raydan çıktı.

Dokuz vagonun devrildiği belirtilen kazada ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Polisin açıklamasına göre, kaza, trenin hemzemin geçitte bir otomobille çarpışmasıyla meydana geldi.


Newbury ile Reading arasında meydana gelen kazayla ilgili bilgi veren polis yetkilileri çok sayıda itfaiye aracının devrilen vagonların arasında kalan yolcuları kurtarmaya çalıştığını belirttiler.

Çok sayıda itfaiye olay yerinde

Yaralıların ise kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından Royal Berkshire hastanesinde kaldırıldıkları açıklandı. Olay yerinde çok sayıda itfaiye aracının da devrilen vagonların arasında kalan yolcuları kurtarmaya çalıştığını bildirdi

Polis, kurtarma görevlilerinin tren enkazında başka kişinin bulunmadığına inandıklarını, ancak gece boyunca çalışmalara devam edeceklerini kaydetti.
TRT - KENTHABER
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 14:13:02
Güncelleme :7 Kasım 2004 Pazar 14:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?