30
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

İnsanlığın öldüğü an!

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli'de bir tünel içindeki otomobil yangını güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tem Otoyolu Kocaeli kesiminde bulunan bir tünel içerisinde seyir halinde olan F.U. idaresindeki 06 MPU 71 plakalı otomobilin motor kısmında yangın çıktı. İki şeritli olan tünelin tek şeridini kapatan otomobilin içinde bulunan biri bayan iki kişi araçtan inerek ne olduğunu anlamaya çalıştı. İlk başlarda küçük çaplı olan yangını araç sürücüsü yangın tüpü ile söndürmek istedi ancak tüp boş çıkınca yangın giderek büyüdü.

Araç içinde bulunan iki kişi yanlarından vızır vızır geçen araçlara aldırış etmeden yolu kesmeye çalıştı ancak bundada başarılı olamadılar. İki şeridin birini kapatan araç şans eseri tünelde kazaya sebeb olmazken küçük çaplı yangın biranda bütün aracı sardı. Alevler içerisinde kalan araca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri müdahale etti. Bira ara sönen yangın araç içinde yaşanan bir kaç patlama ile tekrar başladı. Yangın nedeniyle tünel araç trafiğine kapatılırken itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü ancak araç tamamen kullanılmaz hale geldi.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2011 Pazar 11:59:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet ali IP: 78.164.241.xxx Tarih : 5.06.2011 15:40:05

Çok uzun zaman oldu, kaza yapmış bir kişi, üstü başı kan içinde yardım istedi. Kendisi de eşi de kötü yaralanmış. Aldım aracıma, doğru acile gittik. Bunlara hemen mudahele yapıldı. Kendi kendime, içimden " helal olsun sana, işte bugün Allah için birşeyler yaptın" dedim. Derken, acilde görevli polis beni tuttu. Bildiğiniz kolumdan tuttu, " senin aracınla geldiler değil mi, gel bakalım" diyerek. 3-5 dakika ecel teri döktüm, imdadıma yardım ettiğim adam yetişti.  Polisi ikna etti de beni azat etti o görevli polis.  Memlekette benim durumuma düşen birçok insanın insanlığını öldüren bu uygulamadır sorunun kökeni.  Düşünün;  o adam ve eşi bilinç kaybı yaşasalardı ve benim onlara yardımcı olmaya çalıştığımı anlatmasalardı, halim ne olurdu !