19
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

İnternet şirketi nasıl kurarsın?

İnternet girişimcilerinin yeni buluşma adresi olan etohum, Doğuş Üniversitesi'nde düzenleyeceği bir panel gençlerin ilgisini çeken bu soruyu yanıtlıyor! 19 Aralık Cuma günü Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan panel, sanal dünyada kendi işinin patronu olmak isteyen öğrencilere rehberlik ediyor.

İnternet ve mobil ortamlarla ilgili bilgi ve iş fikri sahibi olan girişimcilerle, işinde uzman profesyonel yatırımcıları buluşturan etohum, düzenleyeceği yeni bir panelle gençlerin aklını kurcalayan önemli bir soruya açıklık getiriyor. "Üniversitede okurken kendi internet şirketini nasıl kurarsın?" temasıyla gerçekleştirilecek olan panelde, işin uzmanları gençlere bu konuda yol gösteriyor.

19 Aralık Cuma günü Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem yerleşkesinde düzenlenecek olan panelin başlama saati ise 13:00. etohum kurucusu Burak Büyükdemir, konuyla ilgili şunları söylüyor:

"etohum olarak düzenlediğimiz etkinliklerin internet girişimcilerine birçok yarar sağladığına inanıyoruz. Bu etkinlikler hem internet sektöründeki oyuncuları bir araya getiriyor ve iş ilişkilerinin geliştirilmesine yardımcı oluyor hem de yeni girişimcilere kendilerini tanıtma fırsatı sunuyor. Üniversitelerde düzenlediğimiz seminer ve paneller ise, öğrencilerin bu konuya yakından ilgi göstermelerini sağlıyor. Bu etkinlikler aynı zamanda internet üzerine birer eğitim niteliği de taşıyor."

kurumsalhaberler.com
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 23:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?