20
Mayıs
2024
Pazertesi
ANASAYFA

İşkenceci Amerikalı askeri mahkemede yargılanacak

Bağdat'ta bulunan ABD askeri sözcüsü Tuğgeneral Mark Kimmitt, Iraklı tutuklulara işkence etmekle suçlanan bir ABD askerinin Askeri Mahkeme'de yargılanacağını duyurdu.
Tuğgeneral Mark Kimmitt, yaptığı açıklamada, sorumluluğu altındaki Iraklı tutuklulara işkence etmekle suçlanan bir ABD askerinin bu ay içinde Bağdat'taki Askeri Mahkeme'de yargılanacağını bildirdi. Mark Kimmitt ayrıca, koalisyon güçleri ve Iraklı direnişçiler arasında bugün meydana gelen çatışmalarda 19 Iraklı direnişçinin öldürüldüğünü belirtti.
BAĞDAT - İHA
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2004 Pazar 18:56:24
Güncelleme :9 Mayıs 2004 Pazar 19:17:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hamza demir IP: 94.122.133.xxx Tarih : 16.07.2009 19:04:40

hiç inanmıyorum yargılanacak sözüne adamlar ırakta tecavüz ettiklerini kameraya alıp yutuba atmışlar hangi yargılamadan bahsediliyor aldatmaca ırakta neler oluyor neler bakmaya yüreğimiz el vermiyo bu ıraklılar nasıl onları orada barındırıyor bunu da anlamıyorum bunlar ırakta neyi düzelti kimyasal silahta yok niye ıraka girdiler insanları dul yetim öksüz namusu kirlenmiş insanlar bırakmak için mi yazıklar olsun bu dünya bu felakete seyirci en büyük sorumlusuda saddam efendi allah cc herşeyin en iyisini bilir vardır bunda da bihayır diyelim elden gelen bişey yok malesef duamızdan başka allah cc zulüm gören tüm insanlığa inşaallah yardım eder amin