23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

İspanyol basını: Juve, Real Sociedad’a bir iyilik yapmadı

İspanyol basını, Galatasaray’ın Juventus’u 2-0 yenmesine geniş yer ayırarak, "Juve, Real Sociedad’a bir iyilik yapmadı. Basklılar, Anoeta’da artık en az 1 puan almak zorundalar" yorumunu yaptı.

İsanyol As Gazetesi, Galatasaray’ın Juventus karşısındaki galibiyetinde Hakan Şükür ve Mondragon’un büyük pay sahibi olduğunu belirtti. Gazete, "Türklerin gizli silahı Hakan attı, çığırından çıkmış bir Mondragon’a karşı ise Juventus hiçbir şey yapamadı" ifadeleriyle, Real Sociedad’ın turu geçmek için gelecek hafta Galatasaray’dan puan almak zorunda olduğunu kaydetti.

"Real, tur atlamak için bir puan kovalamalı" ifadesini başlığına çıkaran Marca gazetesi, Hakan’ı "Galatasaray’ın tılsımı" olarak yorumlayarak, golcü oyuncunun kafa golüyle Chimenti’yi mağlup ettiğini vurguladı.
El Mundo gazetesi de, "Real, hala ilk 16 arasında değil" başlığı altında verdiği haberinde Galatasaray’ın zor bir işi başardığını belirterek "Juve şokta, Real zorda" ifadelerini kullandı.
El Pais gazetesi de, "Galatasaray, Anoeta ziyaretinde hayatını ortaya koyacak" başlığıyla verdiği haberinde Real Sociedad’ın gruptan çıkmaya şartlanmış bir Galatasaray karşısında seyirci ve saha avantajını kullanarak bir puan kovalayacağını vurguladı.

İSPANYA-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2003 Çarşamba 13:05:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?