26
Mayıs
2024
Pazar
ANASAYFA

İşsiz genç 'rehin' aldı

İşsiz şahıs, banka personelini rehin aldı

Yalova'da belediyelere iş başvurusu yapıp olumlu netice alamayan işsiz şahıs, geldiği bankada çalışan bir bayan görevliyi kuru sıkı tabancayla rehin aldı.

Edinilen bilgiye göre olay sabah 09:30 sularında Yalı Caddesi'ndeki Finansbank Yalova Şubesi'nde meydana geldi. Muharrem Ü. (39) isimli şahıs geldiği bankada çalışanlardan Aslı Elçin'i rehin aldı.

Kimsenin bankadan çıkmasına izin vermeyen şahıs Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ve Çiftlikköy İlçesi Belediye Başkanı Metin Dağ'ın bankaya gelmesini istedi. Olayın öğrenilmesinin ardından polis ekipleri hemen banka etrafında güvenlik önlemi aldı. Polislerin eylemi bırakıp teslim olması yönündeki isteğine kısa bir süre direnen şahıs ardından eylemi bırakarak teslim oldu.

Bu esnada bankada bir yakınının çalıştığı öğrenilen Erkan E. isimli şahıs Muharrem Ü.'ye yaklaşarak yumruk attı. Hemen polis aracına bindirilen şahıs sorgulanmak üzere Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaşadığı olayın şoku ile sarsılan banka çalışanı Aslı Elçin ise korkudan baygınlık geçirdi. Bir süre bankada istirahat ettirilen Elçin daha sonra ifade vermek için Yalova Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada Muharrem Ü.'nün yapılan sorgusunda, işsiz olduğu Yalova ve Çiftlikköy belediyelerine iş başvuruları yapmasına rağmen olumlu bir sonuç almadığını belirtti.
Şahsın olayda kullandığı silahın ise kuru sıkı çıktığı öğrenildi.

 

iha-fotoğraf:Vatan
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 14:18:38
Güncelleme :1 Eylül 2009 Salı 14:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?